Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania, gata pentru Schengen. Florin Citu a dezvaluit toate detaliile. Totul a pornit de la o discutie telefonica

Playtech Playtech,
Romania, gata pentru Schengen. Florin Citu a dezvaluit toate detaliile. Totul a pornit de la o discutie telefonica

Romania asteapta sa faca parte din spatiul Schengen de aproape 20 de ani. intre timp, am intrat si in UE, si-n NATO, dar nu si in Schengen. Florin Citu, premierul Romaniei, a oferit. continuă pe Playtech

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

Florin Citu: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in Schengen

Premierul Florin Citu a anuntat, marti, ca a discutat cu prim-ministrul olandez, Mark Rutte, caruia i-a spus ca Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

Romania este pe deplin pregatita sa intre in Spatiul Schengen, anunta premierul Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, i-a explicat omologului sau din Olanda, Mark Rutte, ca Romania este.

Florin Citu, discutie cu premierul olandez. I-a transmis ca Romania este pe deplin pregatita sa intre in Schengen

Premierul Florin Citu anunta ca a avut convorbire telefonica cu premierul olandez Mark Rutte. Cei doi au abordat teme economice, legate de pandemie si campania de vaccinare, dar si aderarea la Spatiul Schengen.

FLORIN CITU: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor.

De ce nu are Romania buget pe anul 2021? Explicatiile premierului Florin Citu

Premierul Romaniei Florin Citu a declarat, miercuri, ca tinta de deficit pentru bugetul de stat pe 2021 ramane la 7%. El a mai anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament.

Florin Citu: Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a tuturor modalitatilor de propagare a acestora, a discursului instigator la ura si a antisemitismului

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca exercitarea Presedintiei Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului, adoptarea, in 2018, a unei legi speciale pentru combaterea antisemitismului, pregatirea.

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile.

Ce au discutat premierul Florin Citu si prim-ministrul Benjamin Netanyahu, in prima convorbire dintre cei doi

Premierul Florin Citu a avut, miercuri, prima discutie cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, de Ziua Internationala a Victimelor Holocaustului. in conversatia lor, cei doi premieri au reconfirmat faptul ca Romania si Israel impartasesc multe valori comune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )