Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Hotnews Hotnews,
 Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Biletele de intrare la partida Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) sunt la mare cautare, la putin timp dupa ce a inceput vanzarea on-line. continuă pe Hotnews

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania solicita scuze publice din partea lui Cozmin Gusa pentru afirmatii antisemite

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA Romania) ii solicita lui Cozmin Gusa, actionar majoritar Realitatea Media, sa isi retraga, cu scuze publice, cateva afirmatii antisemite facute de acesta in data de 13 septembrie, intr-o interventie la postul de televiziune Realitatea TV.

Biletele pentru barajul Romania - Grecia, preturi si detalii

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti preturile si detalii despre biletele barajului de Cupa Mondinala 2014 Romania - Grecia, al carui retur are loc la Bucuresti pe 19 noiembrie.

Preturi bilete baraj Romania - Grecia: Cel mai ieftin loc va costa 30 de lei.

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, marti, preturile biletelor la meciul Romania - Grecia, de pe Arena Nationala, din 19 noiembrie, ora 21. 00, contand pentru returul barajului de calificare la Cupa Mondiala, acestea fiind cuprinse intre 30 de lei la peluze si 600 de lei la zona VIP, conform Mediafax. Biletel se pot cumpara online de miercuri, incepand cu ora 12. 00, pana in 14 noiembrie, ora 19. 00, de pe site-urile specializate www. biletefotbalonline. ro, www. bilete. ro si .

Premierul nu a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European CE) privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni.

Victor Ponta NU a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii.

FRF a inteles: bilete mai ieftine pentru barajul Romania - Grecia

FRF a inteles ca trebuie sa miste ca sa aiba stadioane arhipline la meciurile echipei nationale. Am scris aici despre strategii de a atrage lumea la stadion, iar Federatia pare sa inceapa sa actioneze in sensul bun dupa ultimele esecuri. Dupa ce am umplut aproape o jumatate de stadion la Romania Turcia, semnaland ca FRF nu pusese toate biletele in vanzare si reusind sa presam ca aceasta sa reapara in ziua meciului, Federatia a inteles ca atitudinea corecta si preturile mai mici sunt lucruri pe care sa le arate in fata publicului. Desi returul barajului cu Grecia de la Bucuresti se anunta de interes urias, FRF a scazut preturile tichetelor fata de partidele cu Ungaria, Turcia si Estonia, afland pe propria piele ca preturile mari inseamna de fapt incasari mai mici si stadioane mai goale.

Romania - Grecia: Biletele de intrare vor fi puse in vanzare de miercuri - Preturi intre 30 si 600 de lei

Biletele de intrare pentru meciul dintre Romania si Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) vor fi puse in vanzare exclusiv on-line) incepand de miercuri, 23 octombrie, informeaza frf. ro.

Miercuri se pun in vanzare biletele pentru meciul Romania - Grecia. Lista completa a preturilor

Romania va disputa meciul de baraj pentru Campionatul Mondial din 2014 impotriva Greciei, iar tichetele pentru partida de pe Arena Nationala se vor pune in vanzare incepand de miercuri. Confruntarea va avea loc pe 19 noiembrie, incepand cu ora 21.

Peste 2.500 de eleni sunt asteptati la meciul de baraj Romania - Grecia

Romania se va duela cu Grecia in meciul de baraj pentru Campionatul Mondial din 2014. Cele doua partide se vor disputa pe 15 si 19 noiembrie, returul fiind programat la Bucuresti.

Liga I: Etapa dinaintea barajului Romania - Grecia a fost amanata.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca la solicitarea selectionerului Victor Piturca membrii Comitetului de Urgenta al FRF au hotarat amanarea etapei din Liga I, programata inaintea dublei echipei nationale cu Grecia din barajul de calificare la CM 2014, potrivit Mediafax. Avem o mare problema, pentru ca domnul Piturca a cerut deja amanarea etapei de dinaintea meciului cu Grecia. Iar asta ne pune in mare incurcatura. Am vorbit chiar acum cu Mircea Sandu - este si ziua lui, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )