Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROMANIA, in LACRIMI! Este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU! Sotia sa a CONFIRMAT informatia TRISTA

B1 B1,
ROMANIA, in LACRIMI! Este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU! Sotia sa a CONFIRMAT informatia TRISTA

Au trecut 50 de zile de cand celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in coma, iar medicii sunt in continuare rezervati in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Toti prietenii si cei apropiati. continuă pe B1

ROMANIA, in LACRIMI! Medicii tocmai au facut ANUNTUL TRIST despre MIHAI CONSTANTINESCU!

Mihai Constantinescu se afla in coma de peste 50 de zile. Artistul a suferit mai multestopuri cardiace,iar medicii sunt in continuare rezervati in ceea ce il priveste. Medicul specialist a explicat ce.

Din pacate, stopul cardio-respirator... VESTEA TRISTA despre Mihai Constantinescu tocmai a fost CONFIRMATA!

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a fost gasit inconstient de sotia sa, Simona Secrier.

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! Medicii au facut ANUNTUL CUMPLIT despre artist, dupa aproape doua luni de COMA: Milioane de romani sunt iN LACRIMI...

Mihai Constantinescu este internat de 50 de zile la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a fost gasit inconstient de sotia sa, Simona Secrier.

ADIO, MAESTRE! Carmen Harra A PREVAZUT MOARTEA lui! Din pacate, este vorba chiar despre EL

Carmen Harra, cunoscuta pentru previziunile sale care s-au adeverit de multe ori, a povestit ca a stiut ca sotul ei va muri mult prea devreme.

Verdict dramatic al medicilor, in cazul lui Mihai Constantinescu

Sunt vesti proaste pentru familia lu Mihai Constantinescu. Artistul se afla in coma de 50 de zile, iar o revenire ar fi practic un miracol. Medicii atrag atentia ca si daca si-ar reveni din coma,.

SOC: Trupul lui Viorel Lis va fi INCINERAT! Oana, iN LACRIMI: Mergem sa-i cautam o VAZA sa-i pun CENUSA!

Vestea care a socat Romania! este vorba despre Viorel Lis. INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE FOTO) Fostul primar al Capitalei a vorbit despre moartea sa.

Cine este barbatul care a injunghiat 4 persoane, in Timis. Una dintre victime a murit

Barbatul care a injunghiat patru persoane in judetul Timis si a lovit-o cu masina pe a cincea nu a fost inca prins de politisti. Surse judiciare au declarat ca s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Ionel Boldea, un barbat din localitatea Bichigi, judetul Timis. S-a aflat identitatea barbatului care a injunghiat 4 persoane Miercuri .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )