Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, pe locul 12 in topul tarilor cu cei mai multi participanti la Hour of Code

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, pe locul 12 in topul tarilor cu cei mai multi participanti la Hour of Code

Peste 320. 000 de romani au participat anul acesta la Hour of Code, unul dintre cele mai mari evenimente de educatie din lume. Hour of Code a avut loc in saptamana 814 decembrie cand, zeci mii de elevi si profesori au parcurs tutoriale. continuă pe Wall-Street Ro

Statistici Liga I: Otelul, echipa cu cei mai multi jucatori in tur, Petrolul, magnet de jucatori straini

Otelul Galati este echipa care a folosit cei mai multi jucatori in turul campionatului, cu un total de 33 de sportivi. Cele 18 cluburi din Liga 1 au folosit in aceasta perioada 465 de fotbalisti.

Valcov, despre bugetul pe 2015: Mai multi bani pentru toate domeniile, mai putin pentru SIE si STS

Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri pentru toate domeniile, mai putin SIE si STS. Precizarea a fost facuta de ministrul Bugetului, Darius Valcov, in exclusivitate la emisiunea QA, cu Alessandra .

Ai carte, ai parte. Cei mai multi someri din Maramures au patru sau opt clase

Proverbul potrivit caruia ai carte, ai parte se aplica din plin in cazul judetului Maramures. O demonstreaza statisticele care exista la nivel de judet Maramures in ceea ce priveste numarul celor aflati in cautarea unui loc de munca.

CISIORDANIA: Un palestian a atac cu ACID mai multi israelieni, inclusiv copii

Un palestian a atac cu ACID mai multi israelieni, inclusiv copii, in Cisiordania, in apropiere de Ierusalim .

Mania selfie: Oamenii se fotografiaza cu cafeneaua din Sidney in care au fost luati mai multi ostatici

Se spune ca dezastrele scot tot ceea ce e mai bun in oameni. Nu in toata lumea, se pare, se arata intr-un articol postat de The Sydney Morning Herald, care face referire la multimea de oameni care isi fac selfie-uri si rad in fata cafenelei unde au fost luati mai multi ostatici.

UPDATE: Sydney: Un barbat a luat mai multi ostatici luati intr-o cafenea. Posibil adept al SI

Mai multi ostatici au fost retinuti intr-o cefenea din Sydney, pe geamul acesteia fiind plasat un steag islamic negru. Evenimentul are loc intr-un local din centrul orasului iar zona este inchisa de fortele de securitate.

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi premiati pentru performantele obtinute in acest an in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

Noul Badea Cartan a incalecat pe-o sa prin Europa: englezii beau de vineri pana duminica, turcii cei mai ospitalieri, romanii n-au invatat nimic de la Occident

Mirel Magop, globe trotterul roman de 45 de ani care a calatorit pe jos prin toate orasele din Romania si prin aproape toate capitalele tarilor din Europa 45 de orase), are un nou proiect. Dupa ce a reconstituit drumul lui Badea Cartan la Roma, el va porni, in primavara, in turul lumii pe bicicleta. inainte de plecare, romanul face o radiografie curajoasa a tarilor prin care a fost.

Live Text. Spania - Romania 14-12. Tricolorele conduc repriza a doua cu 3-0 (CE Handbal)

Romania intalneste, de la ora 17. 00, prima reprezentativa a Spaniei in Grupa I Principala din cadrul Campionatului European de handbal feminin din Ungaria si Croatia.

Restaurantele brailene mentin tarifele la nivelul de anul trecut, in speranta ca vor atrage cat mai multi clienti de Craciun si Revelion

Restaurantele si pensiunile din municipiul Braila, precum si vilele din Statiunea Lacu Sarat, se intrec in oferte de Craciun si Revelion, in incercarea de a atrage cat mai multi clienti. Fata de anul trecut, tarifele practicate au ramas aproape neschimbate, insa fiecare unitate incearca sa iasa in evidenta prin meniuri cat mai sofisticate si program muzical deosebit, fie ca este vorba despre formatii de muzicieni sau DJ profesionisti.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )