Libnet.ro
UNICEF

11:00

Valcov, despre bugetul pe 2015: Mai multi bani pentru toate domeniile, mai putin pentru SIE si STS

Antena3 Antena3,
Valcov, despre bugetul pe 2015: Mai multi bani pentru toate domeniile, mai putin pentru SIE si STS

Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri pentru toate domeniile, mai putin SIE si STS. Precizarea a fost facuta de ministrul Bugetului, Darius Valcov, in exclusivitate la emisiunea QA, cu Alessandra . continuă pe Antena3

Bugetul pe 2015: Mai multi bani la Agricultura, Finante, Fonduri Europene si mai putini la Sanatate si Interne

Bugetul de anul viitor prevede bani mai multti pentru ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor si Economiei, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Bugetul pe 2015 prevede mai putini bani pentru institutiile din Justitie, Sanatate si Interne, dar cresteri pentru agricultura si fonduri europene

Pentru 2015, Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari decat in 2014. In schimb, vor avea bugete mai mici ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici, potrivit Mediafax. De asemenea, Ministerul Justitiei va primi mai putin decat a avut in 2014, dupa rectificari. La fel si Ministerul Public. De asemenea, vor fi reduse si bugetele Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Curtii Constitutionale. In schimb, creste bugetul Avocatului Poporului. Si pentru Administratia Prezidentiala se vor aloca mai putini bani. Cea mai drastica reducere este la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

Darius Valcov, despre bugetul DNA: Le dam toti banii de care au nevoie, mai putin titlurile executorii

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov a oferit explicatii joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, in legatura cu bugetul Directiei Nationale Anticoruptie, institutie.

Darius Valcov, despre bugetul DNA: Le dam toti banii de care au nevoie, mai putin titlurile executorii (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov a oferit explicatii joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, in legatura cu bugetul Directiei Nationale Anticoruptie, institutie.

Valcov, despre bugetul DNA: Le dam toti banii de care au nevoie, mai putin titlurile executorii

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a delcarat, joi seara, la B1 TV, ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) va primi toti banii pe care i-au cerut, mai putin titlurile executorii.

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor.

Opinia Consiliului Fiscal despre Bugetul 2015: Ne manifestam rezervele cu privire la nivelul prognozat al incasarilor/ Unele cheltuieli par subevaluate/ Investitiile se bazeaza pe dublarea absorbtiei fondurilor europene

La o analiza preliminara a agregatelor bugetare cuprinse in proiectul de buget pe baza datelor disponibile la acest moment, Consiliul fiscal isi manifesta unele rezerve cu privire la nivelul prognozat al incasarilor din impozitul pe venit, din cel pe profit, din contributii sociale si din impozitul pe proprietate care sunt prognozate a avansa mai rapid decat ar fi justificat de masurile de politica fiscala adoptate, se arata in Opinia Consiliului Fiscal despre proiectul de buget, transmise vineri. De asemenea, o serie de cheltuieli par a fi usor subevaluate avand in vedere masurile adoptate, precum si executia bugetara aferenta anului 2014, se mai arata in document. Vezi in atasament textul integral transmis de Consiliul Fiscal.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, despre bugetul 2015: Spre deosebire de alti ani, nu am fost consultati

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, la B1 TV, ca nici un reprezentant al institutiei nu a fost chemat la discutiile purtate la Ministerul Finantelor pe tema bugetului pe 2015.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, despre bugetul 2015: Spre deosebire de alti ani, nu am fost consultati. Conducatorul institutiei trebuie sa decida

Alesii din opozitie asteapta bugetul lui Ponta, in Parlament: Nu mai vrem bani pentru clopotnite

Parlamentarii, atat cei din Opozitie cat si cei de la Putere, au inceput deja sa pregateasca amendamente pentru bugetul pe anul 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )