Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre tarile din UE cu cele mai mari rate ale inflatiei

Adevărul Adevărul,
Romania, printre tarile din UE cu cele mai mari rate ale inflatiei

Romania se afla printre primele zece tari din Uniunea Europeana cu cele mai mari rate ale inflatiei, preturile de consum din Romania urcand de la 1,3% in septembrie la 2% in octombrie, arata datele institutului european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Care au fost ultimele cuvinte ale pilotilor inainte de prabusire, in cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Calatoria cu avionul este cel mai sigur mijloc de transport, din punct de vedere statistic, probabilitatea unui accident cu victime fiind mult mai mare in cazul unui drum cu masina, cu trenul sau pe apa. Totusi, de-a lungul timpului au avut loc si numeroase tragedii aviatice, iar cutiile negre de la bordul avioanelor au inregistrat ultimele cuvinte ale pilotilor, inainte de prabusire.

Lovitura pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numara printre cele mai putin fiabile masini, cu peste 12 procente defectiuni, conform datelor publicate de TUV Germania. O mare surpriza neplacuta este si Kia Sportage, locul unu la numarul de.

Rio Tinto renunta la minele de carbune

Rio Tinto Group, al doilea mare grup minier din lume, si-a redus treptat operatiunile din domeniul carbunelui, astfel incat sa se concentreze pe activele mai bune, iar in prezent cauta cumparatori pentru ultimele sale mine de carbune din Australia, anunta Bloomberg.

Intersectia asta din Romania le da batai de cap soferilor. Are cele mai ciudate marcaje

Intersectia cu cele mai ciudate marcaje din Timisoara le da batai de cap soferilor. Cea mai ciudata intersectie din Timisoara a devenit vedeta pe internet. Un utilizator de Facebook a facut o .

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Black Friday 2017 eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte

Ca si in anii trecuti, cel mai mare magazin online din Romania anunta oferte importante la mai multe categorii de produse. Iata, inainte de startul campaniei Black Friday 2017 eMAGcateva oferte la masini de spalat.

Doljul in topul celor mai mari beneficiari de subventii agricole

Fermierii din judetele Suceava, Dolj, Bihor, apar in topul celor mai mari beneficiari de subventii agricole. La polul opus se afla Ilfov, Calarasi si Tulcea.

Cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8.000 de ani din statul caucazian Georgia

Un amplu studiu publicat luni arata ca cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8. 000 de ani, din Georgia, o tara celebra pentru vinurile sale. In 2011 cele mai vechi dovezi gasite erau de acum sase milenii, din Armenia, apoi s-au descoperit resturi si mai vechi in Iran, dar dovezile din Georgia sunt cu un mileniu mai vechi. Arheologii spun ca cea mai veche bautura alcoolica despre care exista date a fost produsa acum 9. 000 de ani in China din orez, miere, struguri salbatici si paducel.

Din cea mai buna situatie macroeconomica a Romaniei au mai ramas doar riscurile

Nu am vazut niciodata, dar absolut niciodata in 27 de ani, o situatie macroeconomica mai buna, dar tot la fel de adevarat ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul unei conferinte organizate de Asociatia Romana a Bancilor in luna mai a acestui an. in ciuda acestor riscuri, Mugur Isarescu mai preciza ca noi trebuie sa continuam, ca nu o sa stagnam de frica riscurilor, sa ne asumam riscuri in conditii de prudenta mai mare.

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )