Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania, a treia infrangere in preliminariile CE de volei din 2013.

România Liberă România Liberă,
Romania, a treia infrangere in preliminariile CE de volei din 2013.

Nationala de volei masculin a Romaniei a fost invinsa, sambata, la turneul din Grecia, de reprezentativa similara a Muntenegrului, scor 3-0, in cea de-a treia partida din grupa D a preliminariilor CE din 2013. Scorul pe seturi a fost 25-21, 25-20 si 25-16, dupa 78 minute de joc. Tricolorii se afla la al treilea esec in cadrul turneului elen, primele doua fiind inregistrate in fata gazdelor, cu 2-3 si in disputa cu Finlanda, 0-3. Al doilea si ultimul turneu al grupei D va fi gazduit de . continuă pe România Liberă

Romania, a treia infrangere in preliminariile CE de volei din 2013

Nationala de volei masculin a Romaniei a fost invinsa, sambata, la turneul din Grecia, de reprezentativa similara a Muntenegrului, scor 3-0, in cea de-a treia partida din grupa D a preliminariilor CE din .

Erste: Romania s-ar putea imprumuta din nou de pe pietele internationale in acest an

Romania s-ar putea imprumuta din nou de pe pietele financiare internationale in acest an, apreciaza analistii de la Erste, scrie Mediafax. Constatarea vine dupa succesul de la inceputul saptamanii, cand.

Magiunul de Topoloveni va fi prezent din 2013 pe pietele din Elvetia, Finlanda si Japonia

Magiunul de Topoloveni va fi prezent de anul viitor pe pietele din Elvetia, Finlanda si Japonia datorita unui proiect european, relateaza sursele de presa.

Din 2013, examenul de Bacalaureat va fi diferentiat

Senatorii din Comisia de invatamant au modificat , in aceasta dimineata, examenul de Bacalureat, relateaza sursele de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3053 seconds )