Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romanii din Ucraina spun ca se tem in continuare de rebeli, in ciuda acordului la care s-a ajuns la Minsk (VIDEO)

B1 B1,
Romanii din Ucraina spun ca se tem in continuare de rebeli, in ciuda acordului la care s-a ajuns la Minsk (VIDEO)

Negocierile de la Minsk au tinut o Europa cu sufletul la gura. Romanii din Ucraina spuneau cu putin timp inainte de acordul de la Minsk ca sunt gata sa rupa granita in cazul unui razboi si sa vina in. continuă pe B1

Romanii din Ucraina se plang ca sunt luati cu forta de soldatii ucraineni si pusi sa lupte impotriva separatistilor

O suta de romani din Ucraina, din localitatea Herta, aflata la 4 kilometri de granita cu tara noastra, cer ajutorul statului roman. Oamenii se plang ca sunt luati cu forta de soldatii ucraineni si pusi sa.

Progres urias intre Porosenko si Putin: sunt de acord 80% privind criza din Ucraina

Presedintii ucrainean Petro Porosenko si rus Vladimir Putin au facut un progres urias in negocierile cu privire la criza din Ucraina care se desfasoara la Minsk, ajungand la un acord asupra a 80% - zece puncte - din documentul final, a.

Petro Porosenko, decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a decis ca este decis sa puna capat violentelor din Ucraina imediat si fara conditii, in cadrul summitului de la Minsk, pentru a demara un dialog politic cu regiunile separatiste din estul tarii, informeaza.

Angela Merkel: in conflictul din Ucraina este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe.

Nemtii sunt de parere ca situatia din Ucraina poate genera AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

In ultimul timp, cetatenii germani au devenit din ce in ce mai ingijorati fata de criza tot mai acuta dintre Rusia si Occident, creata pe marginea conflictului militar din Ucraina, relateaza Bild. Un.

Mesajul emotionant al lui Iohannis pentru romanii din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a tinut, marti, in fata Ambasadei Romaniei la Paris, un discurs emotionant pentru romanii din diaspora, informeaza Mediafax.

MAE: intelegerea de la Minsk poate facilita imbunatatirea situatiei de securitate din Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe apreciaza ca intelegerea rezultata in urma intalnirii la varf de la Minsk din 12 februarie 2015 reprezinta un prim pas in vederea detensionarii situatiei de securitate din.

GRAFIC: Cum a evoluat linia frontului din Ucraina. Ramane problema controlului frontierei cu Rusia

In septembrie 2014, in cadrul Acordului de la Minsk, Kievul si separatistii din estul Ucrainei conveneau asupra unei linii de demarcatie si a unei zone tampon, din care trebuia retras armamentul greu. Cinci luni mai tarziu, dupa nerespectarea primului acord, evolutia din teren e favorabila separatistilor, care controleaza mult mai mult teritoriu. Conform intelegerii la care s-a ajuns in aceasta dimineata, nu e clar cine va controla frontiera cu Rusia, pe unde Federatia e acuzata ca inarmeaza separatistii.

O femeie din Ucraina a filmat un ATAC CU RACHETE de la geamul locuintei sale. Suspinele femeii, surprinse pe fundalul inregistrarii

Peste 20 de explozii au lovit case si blocuri de locuinte in timpul unui atac de doua minute asupra orasului Kramatorsk din estul Ucrainei. O femeie din apropierea tintei atacului a filmat momentele dure,.

UE a largit aria sanctiunilor impuse de criza din Ucraina, dar ele nu vor fi implementate pana nu vor avea loc noi negocieri de pace

Ministrii de Externe din Uniunea Europeana au aprobat astazi un nou set de sanctiuni impuse unor cetateni rusi si a unor oficiali din autoproclamatele rebublici populare din estul Ucrainei, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )