Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romatom: Comisia Europeana da un semnal pozitiv in ceea ce priveste proiectele de energie nucleara

România Liberă România Liberă,
Romatom: Comisia Europeana da un semnal pozitiv in ceea ce priveste proiectele de energie nucleara

Comisia Europeana a dat un semnal pozitiv privind viitorul industrei nucleare in Europa, prin decizia de a aproba schemele de finantare pentru constructia a doua noi unitati nucleare in Ungaria si pentru extinderea duratei de viata a unor reactoare din Belgia. continuă pe România Liberă

Ciolos face de luni o vizita de cinci zile la Bruxelles. Fostul premier are programate intalniri la cel mai inalt nivel la Comisia Europeana si Parlamentul European

Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 2017, unde are programate intalniri cu inalti oficiali si lideri politici europeni. Vizita are loc in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene. Totodata, in cadrul discutiilor, fostul premier va aborda teme sectoriale si subiecte de actualitate europeana de interes pentru Romania.

Corina Cretu despre cresterile de salarii pentru bugetari: Comisia Europeana asteapta documentatia de la Guvern sa vedem cat de sustenabile sunt, astfel incat sa nu intram pe procedura de infringement

Comisia Europeana asteapta dovezi de la Bucuresti ca poate sustine cresterile salariale si de pensii angajate si ca nu va depasi un deficit bugetar de 3% din PIB, a anuntat luni la Europa FM comisarul european Corina Cretu. Sa vedem cat de sustenabile sunt aceste propuneri de mariri salariale, astfel incat sa nu intram pe procedura de infridgment, de a fi pusi sub observatie pentru felul in care depasim sau nu deficitul bugetar, a adaugat Cretu.

Centura Capitalei, o prioritate esentiala pentru Comisia Europeana in perioada urmatoare

Centura Capitalei, Autostrada Sibiu - Pitesti si Autostrada Ploiesti - Bacau reprezinta prioritati esentiale in perioada imediat urmatoare pentru Comisia Europeana, a declarat, vineri, comisarul european Corina Cretu dupa intalnirea cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Comisia Europeana aproba concesionarea a 14 aeroporturi regionale din Grecia

Comisia Europeana a aprobat vineri transferul a 14 aeroporturi regionale din Grecia catre un consortiu condus de firma germana Fraport AG si a anuntat ca acum este de competenta autoritatilor de la Atena sa finalizeze acordul, un element cheie al programului de asistenta financiara, transmit DPA si Reuters.

Comisia Europeana a amendat mai multi operatori aerieni cu 776 milioane de euro

Air France-KLM, British Airways si alte noua companii aeriene au fost amendate de Comisia Europeana cu 776 de milioane de euro 883 de milioane de dolari) pentru formarea unui cartel care stabilea preturile la transportul aerian de marfa, transmit DPA si Reuters.

Comisarul european Corina Cretu: Centura Capitalei si autostrazile Sibiu-Pitesti si Ploiesti-Bacau reprezinta prioritati esentiale pentru Comisia Europeana

Comisarul european Corina Cretu sustine ca autostrada Sibiu-Pitesti, autostrada Ploiesti-Bacau si Centura Capitalei reprezinta prioritati esentiale pentru Comisia Europeana.

Erste: Romania ar putea fi supusa procedurii de deficit excesiv de catre Comisia Europeana in 2018

O oarecare inasprire fiscala ar putea avea loc, anul viitor, dat fiind ca Romania ar putea fi supusa procedurii de deficit excesiv de catre Comisia Europeana in 2018 din cauza depasirii deficitului de 3%, considera analistii Erste Group Research.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )