Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romtelecom si Cosmote trec la brandul T al Deutsche Telekom din aceasta toamna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romtelecom si Cosmote trec la brandul T al Deutsche Telekom din aceasta toamna

Romtelecom si Cosmote Romania vor incheia in aceasta toamna procesul de adoptare a brandului T al grupului german Deutsche Telekom, companie care detine 40% din OTE Grup Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali. continuă pe Wall-Street Ro

Romtelecom si Cosmote trec sub brandul T al Deutsche Telekom

Romtelecom si Cosmote Romania vor incheia in aceasta toamna procesul de adoptare a brandului T al grupului german Deutsche Telekom, care detine 40% din OTE Grup Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali.

Oficial: Romtelecom si Cosmote fac parte din Deutsche Telekom

In urma unei miscarii de trupe ce se specula de mult timp in piata, Romtelecom si Cosmote se pregatesc sa lanseze servicii Deutsche Telekom. Dupa o lunga perioada de tratative, printr-un comunicat oficial, s-a anuntat astazi ca procedura de achizitie a Romtelecom si Cosmote Romania de catre Deutsche Telekom s-a finalizat. De acum inainte, cele doua entitati vor activa impreuna sub numele de Telekom, ramanand ca in perioada urmatoare sa lanseze primele servicii sub noua identitate. Aceasta tranzitie ce va [].

Deutsche Telekom vinde companiei nipone Softbank divizia din SUA, T-Mobile

Deutsche Telekom AG a acceptat planul companiei nipone Softbank Corp de a achizitiona divizia sa T-Mobile US Inc, al patrulea mare operator de telefonie mobila din Statele Unite, a anuntat, joi, agentia nipona Kyodo, citand surse din industrie, transmite Reuters.

Romtelecom si Cosmote Romania isi pregatesc rebranding-ul sub identitatea Telekom. Noile denumiri comerciale nu sunt dezvaluite inca

Romtelecom si Cosmote Romania se pregatesc sa-si lanseze serviciile ca parte a familiei Deutsche Telekom si vor folosi, in acest sens, identitatea Telekom, au anuntat ele, vineri, intr-un comunicat de presa, ce nu dezvaluie, insa, denumirile exacte pe care le vor avea. Acestea vor fi comunicate dupa finalizarea tuturor procedurilor legale, arata comunicatul, care precizeaza in schimb ca numele si identitatile comerciale ale companiilor Germanos Telecom Romania, Sunlight Romania Filiala Bucuresti, NextGen si Telemobil nu vor fi schimbate.

Romtelecom si Cosmote se pregatesc de redenumirea in T si T-Mobile

Romtelecom si Cosmote Romania se pregatesc pentru lansarea serviciilor ca parte din familia Deutsche Telekom, folosind identitatea Telekom, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )