Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rouhani ameninta: Iranul s-ar putea retrage din acordul nuclear incheiat in 2015

B1 B1,
Rouhani ameninta: Iranul s-ar putea retrage din acordul nuclear incheiat in 2015

Hassan Rouhani presedintele Iranului, a declarat vineri ca tara sa se va retrage din acordul nuclear incheiat in 2015 cu marile puteri, daca prevederile respectivului acord nu respecta interesul. continuă pe B1

Ministrul olandez de Finante, Jeroen Dijsselbloem, anunta ca se retrage din viata politica

Ministrul demisionar al Finantelor olandeze, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat miercuri ca se retrage din viata politica, dupa ce la inceputul acestei saptamani isi anuntase si retragerea de la presedintia Eurogrupului, in ianuarie, scrie AFP.

Reactiile INTERNATIONALE dupa decizia lui Trump cu privire la Iran: May, Merkel si Macron preocupati, Israel si Arabia Saudita, entuziaste. Rouhani ameninta cu retragereadin acordul nuclear!

Marile puteri mondiale au reactionat dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca nu va certifica faptul ca Iranul se conformeaza prevederilor acordului nuclear: Rusia, Marea Britanie,.

Jeroen Dijsselbloem se retrage din politica, dar ramane presedinte al Eurogroup

Jeroen Dijsselbloem, presedintele Eurogroup grupul ministrilor de finante din zona euro), a anuntat ca paraseste politica olandeza dupa cei 12 ani de ani in care a fost parlamentar si dupa cei aproape cinci ani in care a fost ministru al Finantelor, relateaza The Associated Press, conform News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )