Libnet.ro
UNICEF

07:46

RTV: Un oficial din Serbia a dat primul interviu despre situatia lui Sebastian Ghita

România Liberă România Liberă,
RTV: Un oficial din Serbia a dat primul interviu despre situatia lui Sebastian Ghita

Un procuror al inaltei Curti de la Belgrad a oferit un prim interviu despre situatia in care se afla fostul deputat Sebastian Ghita, care a fost arestat in capitala Serbiei, informeaza joi seara, postul de televiziune RTV. continuă pe România Liberă

Presa din Serbia face dezvaluiri surprinzatoare despre Sebastian Ghita

Presa din Serbia face dezvaluiri surprinzatoare despre Sebastian Ghita. Potrivit jurnalistilor de la politika. rs, Ghita si-ar fi cumparat o casa in Belgrad, fapt ce contrazice.

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita. Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere, a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Ministerul de Interne si Politia de Frontiera din Serbia se numara printre clientii grupului Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Ministerul de Interne din Serbia, Politia de Frontiera sarba si Comisia de Valori Mobiliare din Serbia figureaza in portofoliul de clienti al grupului Teamnet, fondat de omul de afaceri Sebastian Ghita.

Ministerul de Interne din Serbia si Politia de Frontiera fac parte din portofoliul de clienti ai Teamnet, societate fondata de Sebastian Ghita

Ministerul de Interne din Serbia, Politia de Frontiera sarba si Comisia de Valori Mobiliare din Serbia fac parte din portfoliul de clienti ai grupului Teamnet, companie fondata de Sebastian Ghita,.

Ministerul de Interne si Politia de Frontiera din Serbia, printre clientii grupului Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Ministerul de Interne din Serbia, Politia de Frontiera sarba si Comisia de Valori Mobiliare din Serbia figureaza in portofoliul de clienti al grupului Teamnet, compania avand birouri in.

Dan Radu Rusanu, primul interviu dupa achitare: Dezvaluiri cutremuratoare despre conditiile din arest si despre cosmarul trait de Dan Adamescu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara Dan Radu Rusanu a vorbit, la Sinteza zilei, despre dosarul in care a fost anchetat si tinut in arest timp de patru luni de zile, pe nedrept,.

Oficial: Serena Williams asteapta primul sau copil. Sportiva americana si-a incheiat activitatea pentru acest an

Sportiva americana Serena Williams, insarcinata cu primul ei copil, a pus capat activitatii sale pentru acest an, dar abia astepta sa se intoarca n. r. pe teren) in 2018, a anuntat miercuri agentul numarului doi mondial. Confirmarea vine dupa ce, cu cateva ore inainte, cea mai tanara dintre surorile Williams, in varsta de 35 de ani, postase o fotografie in care apare cu o burta rotunjita si a scris 20 de saptamani .

Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita, a incheiat contracte cu institutii din Serbia, Turcia si Bosnia. Unul dintre ele se referea la protejarea frontierei Serbiei

Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita, a incheiat contracte cu autoritati din mai multe state, printre care Serbia, Turcia si Bosnia - Hertegovina.

Ce a vandut Politiei din Serbia o firma fondata de Sebastian Ghita

Teamnet International, grupul IT infiintat in 2001 de Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, a castigat in noiembrie 2014 un contract in valoare de peste 1 milion de.

Sebastian Ghita ne traduce din Serbia. Cum ar putea ajunge din nou in libertate fostul deputat

Posibilitatea ca Sebastian Ghita sa se plimbe, din nou, liber pe strazile din Belgrad e tot mai mare. Pe zi ce trece, romanii descopera noi obstacole in procedura, oricum alambicata, de extradare. Cel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )