Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia anunta masuri de retorsiune economica impotriva Turciei, dupa doborarea avionului rus

Hotnews Hotnews,
 Rusia anunta masuri de retorsiune economica impotriva Turciei, dupa doborarea avionului rus

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat sambata un decret ce prevede o serie de masuri de retorsiune economica impotriva Turciei, in replica la doborarea unui bombardier rus de catre aviatia militara turca, marti, la frontiera siriana, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Rusia anunta masuri economice dure impotriva Turciei, dupa doborarea avionului rus

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat sambata un decret care prevede o serie de masuri de retorsiune economica, in replica la doborarea unui bombardier rus de catre aviatia turca la frontiera siriana,.

Putin ordona sanctiuni economice impotriva Turciei

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, sambata, sanctiuni economice impotriva Turciei, dupa ce fortele aeriene turce au doborat marti un avion rus de razboi.

UPDATE Moscova respinge optiunea militara contra Turciei insa pregateste masuri de retorsiune economica. Kremlin: Nu e un embargo / Asteptam in continuare explicatii realiste din partea Ankarei

Autoritatile de la Kremlin au anuntat joi ca nu iau in considerare sanctiuni sau un embargo asupra importului de alimente din Turciea dupa ce armata turca le-a doborat marti un bombardier, informeaza Reuters. Kremlinul a mai afirmat ca asteapta in continuare ca Ankara sa formuleze un raspuns rezonabil la intrebarea de ce a prabusit avionul rus. UPDATE Mervedev: Guvernul rus pregateste masuri de retorsiune economica contra Turciei.

Presedintele Dumei de Stat: Rusia are dreptul la un raspuns militar impotriva Turciei si VA RASPUNDE

Presedintele Dumei de Stat de la Moscova a declarat ca Rusia are dreptul la un raspuns militar adresat Turciei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )