Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia avertizeaza Statele Unite sa nu se amestece in alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Rusia avertizeaza Statele Unite sa nu se amestece in alegerile prezidentiale

Statele Unite si-au exprimat ingrijorarea fata de decizia comisiei electorale din Rusia de a opri in mod formal candidatura liderului opozitiei, Alexei Navalnii. Ministerul de Externe al Rusiei a declarat ca astfel de remarci sunt o interventie directa in procesul electoral, relateaza Deutsche Welle. continuă pe Adevărul

Legenda africana a fotbalului George Weah a castigat alegerile prezidentiale din Liberia

Legenda africana a fotbalului si senatorul George Weah a castigat lejer alegerile prezidentiale din Liberia, cu 61,5% din voturi, in turul secund care a avut loc marti, fata de 38,5% pentru adversarul sau, vicepresedintele Joseph Boakai, anunta AFP.

Presedintele pro-rus din Cehia, cotat cu sansa a doua la alegerile prezidentiale din 2018

Presedintele pro-rus Milos Zeman este cotat cu sansa a doua la alegerile prezidentiale de ianuarie din Cehia, potrivit unor sondaje citate de publicatia poloneza Rzeczpolita, preluata de Rador.

VIDEO Rusia: Vladimir Putin si-a depus dosarul de candidatura in alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin, care doreste sa obtina un al patrulea mandat in urma alegerilor prezidentiale din martie 2018, si-a depus miercuri, in fata camerelor tv, dosarul de cadindatura la Comisia Electorala Centrala, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )