Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia a facut anuntul neasteptat. Romania este vizata. Lovitura totala

Playtech Playtech,
Rusia a facut anuntul neasteptat. Romania este vizata. Lovitura totala

Rusia avertizeaza Romania dupa ce SUA au anuntat intarirea prezentei militare in zona. Ambasadorul SUA la Consiliul din Romania transmite ca tara noastra nu ar trebui sa se ingrijoreze de integritatea si securitatea granitelor sale. Rusia, cu ochii pe Romania: avertisment dur dupa ce SUA au anuntat intarirea prezentei militare in zona Rusia critica hotararea . continuă pe Playtech

Ce s-a ales de averea lui Luciano Pavarotti. Vaduva lui a facut acum anuntul neasteptat

Sotia tenorului Luciano Pavarotti se pregateste de nunta, cu toate ca in trecut spusese ca nu isi mai doreste o alta relatie. Ce a facut-o insa sa se razgandeasca pe cea pentru care artistul a divortat dupa 40 de ani de casnicie? Vaduva lui Luciano Pavarotii a facut un anunt neasteptat Povestea Nicolettei Mantovani si .

Vulpita a primit o noua lovitura. Rafaelo a facut anuntul

Dupa ce a fost depistata pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, problemele parca se sfarsisera odata ce a stat numai in casa, alaturi de sotul ei, Viorel. Linistea s-a terminat, insa, odata cu perioada de carantinare. Veronica din Blagesti a primit o noua lovitura, luni, la Acces Direct: Rafaelo fara Vulpita. in schimb, o .

Angela Merkel a facut anuntul. Ce se intampla in Germania. Putina lume se astepta la asta

Germania este una dintre tarile europene afectate destul de grav de pandemia de coronavirus. Angela Merkel a facut noi precizari legate de relaxarea restrictiilor sanitare. Anunt important facut de Angela Merkel! Ce se intampla cu restrictiile in Germania Cancelarul german a anuntat ca exclude orice noua relaxare a restrictiilor sanitare impuse de autoritati, dat fiind .

Raed Arafat a facut anuntul dureros. Din pacate, a murit

Secretarul de stat, Raed Arafat a postat un mesaj de condoleante dupa ce Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a facut un anunt pe o retea de socializare. Mesajul de condoleante de la Raed Arafat Am pierdut astazi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situatii .

Pro TV a facut anuntul despre Romanii au talent. Veste importanta pentru fani

Dupa un final cum nu s-a mai vazut, PRO TV a anuntat ca emisiunea Romanii au talent isi asteapta talentatii in cel de-al 11-lea sezon. Concurentii sunt asteptati la preselectii, iar echipa asigura ca toate conditiile de siguranta pentru aceasta perioada vor fi bifate. PRO TV, anunt despre Romanii au talent. Caravana se pregateste sa .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Ce premier va pune PSD dupa motiune. Anuntul neasteptat facut de Ciolacu

Social-democratii au depus motiunea de cenzura si, cu acest prilej, Marcel Ciolacu a facut si un anunt neasteptat: PSD va propune un premier care nu este social-democrat. De cealalta parte, premierul Ludovic Orban se declara increzator ca motiunea nu va trece.

Florin Vasilica, EY Romania: Este necesara cresterea ofertei de actiuni pentru mentinerea criteriilor de piata emergenta

Desi eforturile depuse de BVB si ASF in directia promovarii beneficiilor listarii la bursa au fost considerabile, preferinta antreprenorilor romani ramane pentru finantarea prin banci, spune Florin Vasilica * Pandemia Covid-19 a redus listarile la burse in intreaga lume in prima jumatate a anului 2020, potrivit EY Piata noastra de capital are nevoie de cresterea ofertei de actiuni pentru a putea mentine criteriile de eligibilitate privind statutul de piata emergenta, atrage atentia Florin Vasilica, Lider al Departamentului Strategie si Tranzactii din cadrul EY Romania, intr-un raport al entitatii remis, ieri, Redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )