Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rusia inchide frontierele cu China din Extremul Orient din cauza epidemiei de coronavirus

B1 B1,
Rusia inchide frontierele cu China din Extremul Orient din cauza epidemiei de coronavirus

Prim-ministrul rus Mikhail Mishustin a semnat o instructiune pentru inchiderea frontierei de stat din Orientul indepartat, ca masura pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Azi a fost semnata o instruc. continuă pe B1

Rusia isi inchide frontierele cu China in lupta imporiva raspandirii noului coronavirus

Rusia a anuntat joi ca isi inchide cei 4. 250 de kilometri de frontiera cu China, in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus chinez, care a ucis cel putin 170 de oameni, relateaza AFP.

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

Companiile aeriene isi suspenda zborurile catre China din cauza coronavirusului

Companiile aeriene au continuat joi sa-si suspende zborurile catre China din cauza riscului de raspandire a noului coronavirus, care a facut pana in prezent cel putin 170 de victime, informeaza AFP si Reuters.

Producatorii auto isi inchid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault si Toyota vor relua productia pe 10 februarie

Ford, Renault si Toyota se numara printre producatorii care si-au inchis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anuntat ca vor relua productia din China pe 10 februarie, scrie Automarket. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )