Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia a publicat propria sa lista de sanctiuni impotriva unor importanti oficiali americani

Antena3 Antena3,
Rusia a publicat propria sa lista de sanctiuni impotriva unor importanti oficiali americani

Moscova a publicat joi propria sa lista cu sanctiuni impotriva unor importanti oficiali americani. Nu trebuie sa existe nicio indoiala: la fiecare act ostil, vom raspunde in mod adecvat, a declarat Ministerul. continuă pe Antena3

Barack Obama anunta extinderea listei responsabililor rusi supusi sanctiunilor si ameninta Rusia cu sanctiuni impotriva unor sectoare-cheie ale economiei

Presedintele Barack Obama a anuntat joi impunerea de sanctiuni impotriva a 20 noi responsabili rusi si a unei banci, Bank Rossiya, in semn de represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia, amenintand totodata Moscova cu sanctiuni impotriva unor sectoare cheie ale economiei sale, scrie AFP.

SUA: Sanctiuni impotriva a 11 oficiali rusi si ucraineni, intre care si Viktor Ianukovici

Presedintele american Barack Obama a decis aseara sanctiuni impotriva a 11 importanti oficiali rusi si ucraineni, intre care si presedintele ucrainean destituit Viktor Ianukovici, ca represalii pentru referendumul privind anexarea Crimeei la Rusia, a anuntat ieri Casa Alba.

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei.

Ministrii de externe ai UE se reunesc astazi la Bruxelles pentru a stabili noi sanctiuni impotriva Rusiei pentru sprijinirea referendumului din Crimeea, anunta BBC. Cele 28 de state membre au decis sa aplice sanctiuni pentru oficialii rusi, de la refuzul de acordare a vizelor, pana la inghetarea averilor acestora aflate pe teritoriul comunitar. Si SUA a anuntat ca va impune sanctiuni impotriva Rusiei. Rezultatul referendumului din Crimeea este unul al carui rezultat se cunostea dinainte: .

Japonia va adopta sanctiuni impotriva Rusiei, ca raspuns la recunoasterea independentei regiunii Crimeea

Japonia a anuntat ca va adopta sanctiuni impotriva Rusiei, dupa ce presedintele rus, Vladimir Putin, a recunoscut independenta regiunii ucrainene Crimeea, informeaza AFP, citata de Mediafax. Japonia va.

Japonia va adopta sanctiuni impotriva Rusiei.

Japonia a anuntat marti ca va adopta sanctiuni impotriva Rusiei, dupa ce presedintele rus, Vladimir Putin, a recunoscut independenta regiunii ucrainene Crimeea, relateaza AFP, citata de Mediafax. Japonia va suspenda negocierile privind relaxarea regimului de vize si nu va incepe discutiile prevazute pentru noi investitii, a anuntat ministrul japonez de Externe, citat intr-un comunicat. De asemenea, Japonia nu va lansa discutii pe marginea acordului spatial cu privire la prevenirea .

Rusia a publicat o lista cu oficiali americani vizati de sanctiuni

Rusia a publicat joi o lista cu oficiali americani vizati de sanctiuni, imediat dupa ce presedintele american a anuntat noi sanctiuni si a amenintat ca vizeaza economia rusa, informeaza AFP. Sa nu existe.

LIVE TEXT Criza din Crimeea. SUA ameninta cu sanctiuni impotriva Rusiei, Kremlinul anunta regim fiscal privilegiat/ Parlamentul din Crimeea a cerut oficial alipirea la Rusia/ Parlamentul de la Kiev a aprobat o mobilizare partiala

Sub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. -------------Ora 12. 10 Vladimir Putin se va adresa parlamentului din Crimeea marti, potrivit unui consilier al liderului rus. Agentia Interfax scrie ca parlamentul Rusiei va emite marti o declaratie de sustinere pentru rezultatul referendumului din Crimeea. Ora 11. 55 Parlamentul ucrainean a aprobat, luni, o mobilizare partiala pentru a face fata ingerintei Rusiei in afacerile interne ale Ucrainei, care presupune 40. 000 de rezervisti. Ora 11. 30 Parlamentul Crimeei a proclamat luni independenta peninsulei de Ucraina si a cerut oficial alipirea ei la Rusia. Ora 10. 35 Presedintele interimar al Ucrainei: Referendumul din Crimeea este o mare farsa. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

Uniunea Europeana a decis sanctiuni impotriva a 21 de oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

LIVE TEXT Criza din Crimeea. SUA ameninta cu sanctiuni impotriva Rusiei, Kremlinul anunta regim fiscal privilegiat

Sub amenintarea sanctiunilor SUA, parlamentarii rusi au anuntat luni dimineata ca vor adopta rapid o lege prin care Crimeea sa redevina parte a Federatiei Ruse dupa referendumul de duminica. Rezultatele scrutinului, nerecunoscut decit de Rusia, arata un vot covirsitor 95%) in favoarea unificarii cu Moscova. Intre timp, bursele scad pe fondul incertitudinii, iar lumea intreaga asteapta anuntul oficial de la Washington si Bruxelles privind sanctiunile pentru oficiali rusi. Ora 9. 10: Ministrul rus al finantelor anunta posibile facilitatile fiscale pentru locuitorii din CrimeeaUrmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )