Libnet.ro
UNICEF

10:15

Rusia nu vrea razboi cu Ucraina, sustine adjunctul ministrului de Externe.

România Liberă România Liberă,
Rusia nu vrea razboi cu Ucraina, sustine adjunctul ministrului de Externe.

Grigori Karasin, adjunctul ministrului rus de Externe, a declarat, duminica seara la postul public de televiziune Rossia ca Rusia nu vrea razboi cu Ucraina si aprobarea de catre Parlamentul rus a unei interventii militare in Ucraina are ca scop, inainte de toate, sa demonstreze intentiile serioase ale Kremlinului, informeaza Mediafax. Sunt convins ca nimeni din Rusia nu vrea razboi, a adaugat el. Citeste si: Banca Centrala a Rusiei a urcat dobanda cheie de la 5,5% la 7%, masura fiind . continuă pe România Liberă

Adjunctul ministrului rus de Externe: Rusia nu vrea razboi cu Ucraina

Rusia nu vrea razboi cu Ucraina si aprobarea de catre Parlamentul rus a unei interventii militare in Ucraina are ca scop sa demonstreze intentiile serioase ale Kremlinului, afirma adjunctul ministrului rus de.

Grigori Karasin: Rusia nu vrea razboi cu Ucraina.

Grigori Karasin, adjunctul ministrului rus de Externe, a declarat, duminica seara la postul public de televiziune Rossia ca Rusia nu vrea razboi cu Ucraina si aprobarea de catre Parlamentul rus a unei interventii militare in Ucraina are ca scop, inainte de toate, sa demonstreze intentiile serioase ale Kremlinului, informeaza Mediafax. Sunt convins ca nimeni din Rusia nu vrea razboi, a adaugat el. Citeste si: Banca Centrala a Rusiei a urcat dobanda cheie de la 5,5% la 7%, masura fiind .

incep protestele in Rusia fata de un razboi cu Ucraina. Sute de persoane arestate

Inainte de alegerile prezidentiale din Rusia, sute de mii de persoane au iesit in strada pentru a cere inlaturarea lui Vladimir Putin de la conducerea tarii. Atunci multimea a fost pasnica si a acceptat mentinerea puterii. Protestele reincep si de aceasta data exista un precedent periculos: Euromaidanul Ucrainei. Cateva sute de persoane au fost deja arestate.

Rusia vrea sa intre in Crimeea

Update 17:27 Parlamentul rus a aprobat in unanimitate trimiterea de trupe in Crimeea --- * Update 17:44 MAE regreta profund deteriorarea situatiei din Crimeea Ministerul Afacerilor Externe MAE) regreta profund deteriorarea situatiei din Crimeea, importanta regiune din sudul Ucrainei, conform unui comunicat publicat astazi pe site-ul institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )