Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salarii in Senat: Secretarul general - 19.055 de lei salariu brut pe luna

Hotnews Hotnews,
 Salarii in Senat: Secretarul general - 19.055 de lei salariu brut pe luna

Senatul a publicat pe site lista indemnizatiilor lunare si salariilor de baza ale senatorilor, incepand cu 1 iulie 2017, in care se arata ca cel mai mare venit brut il are secretarul general, 19. 055 de lei pe luna, mai mare decat al presedintelui acestui for. continuă pe Hotnews

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat incaseaza

Secretarul general al Senatului are un salariu lunar brut de 19. 055 lei, mai mare decat al presedintelui Senatului si chiar decat al presedintelui Romaniei. Mai mult, baza legala indicata pentru salariul secretarului general al Senatului este OUG 14/2015, act normativ care insa nu face nicio referire la salarizarea respectivei functii. in prezent, in functia de secretar general al Senatului se afla Ion Vargau, numit in martie 2014.

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat castiga Tariceanu

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Senatului si chiar mai mare decat al sefului statului. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are o.

Secretarul general al NATO a anuntat modificari la scutul antiracheta de la Deveselu

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat ca Organizatia are in vedere modificari la sistemul ei antiracheta, operational in parte de la baza de la Deveslu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )