Libnet.ro
UNICEF

08:46

Salariul mediu din sanatate a scazut fata de luna ianuarie. Asistentii si infirmierii de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta protesteaza in curtea spitalului

Adevărul Adevărul,
Salariul mediu din sanatate a scazut fata de luna ianuarie. Asistentii si infirmierii de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta protesteaza in curtea spitalului

Castigul mediu salarial a scazut in sanatate si asistenta sociala cu 2,1% in luna februarie fata de luna ianuarie 2018. Datele sunt confirmate de Institutul National de Statistica. continuă pe Adevărul

REVOLUTIA FISCALA a lovit drastic in BUZUNARELE ROMANILOR: Castigul mediu net a scazut semnificativ! Diminuari de peste 50% in unele sectoare

Datele publicate de INS dezvaluie efectele negative ale Revolutiei Fiscale asupra salariilor castigate de romani. Potrivit celor mai recente statistici, castigul salarial mediu net a scazut in luna ianuarie cu.

Olguta Vasilescu sustine ca salariile din sanatate au scazut, in februarie, pentru ca este luna mai scurta

Ministerul Muncii, condus de Lia OlgutaVasilescu, explica scaderile salariale din luna februarie pentru lucratorii din domeniul sanitar prin motivul ca luna februarie a avut mai putine zile nelucratoare in care se platesc sporuri, iar aceasta este o fluctuatie obisnuita. Statistica arata ca, desi au existat si anterior scaderi, ele au fost mai mici decat in acest an.

Olguta Vasilescu EXPLICA scaderile de salarii din sanatate: A fost o luna mai SCURTA

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, are o explicatie pentru faptul ca in unele domenii de activitate, cum ar fi sectorul de sanatate si asistenta sociala, salariile au scazut in luna.

Scaderile salariale din sanatate si din asistenta sociala in februarie sunt normale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca scaderile salariale din domeniul sanatatii si asistentei sociale din luna februarie sunt normale, in conditiile in care in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11 zile nelucratoare.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

Protestele angajatilor din sistemul sanitar fata de scaderea veniturilor continua la Bucuresti si Iasi

Cateva zeci de angajati ai Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala protesteaza, astazi, in curtea spitalului, nemultumiti ca, odata cu reducerea sporurilor, salariile lor ar urma sa scada cu pana la 1. 400 de lei. Si la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, aproape 100 de angajati au iesit in fata unitatii, avand aceleasi nemultumiri, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )