Libnet.ro
UNICEF

06:45

Salariul minim in Romania a crescut mai repede decat productivitatea muncii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariul minim in Romania a crescut mai repede decat productivitatea muncii

Cresterea salariului minim in Romania a fost mai rapida decat productivitatea muncii si are ca efect scaderea competitivitatii firmelor, descurajarea investitiilor si a angajatilor in a se perfectiona, sustine reprezentantul rezident al Fondului Monetar International pentru Romania si Bulgaria, Alejandro Hajdenberg. continuă pe Ziarul Bursa

De ce sa ne trezim mai repede. Ponturi pentru cei care sunt morocanosi dimineata

Pentru unii oameni, trezitul dimineata, fie ca vorbim de ora 6. 00 sau de ora 9. 00, este un chin. intr-un video postat pe youtube, speakerul motivational Robim Sharma dezvaluie cinci modalitati sau motive care sa ii ajute si sa-i motiveze pe cei care se dezlipesc greu de perna sa se ridice mai repede din pat.

Gazele de import vor fi la iarna cu 20% mai ieftine decat cele din productia interna inmagazinata

Gazele de import vor avea la iarna un pret cu 20% mai mic decat cele din productia interna inmagazinata, astfel ca s-ar putea ajunge la situatia in care vom prefera sa importam peste 30% din consum si sa nu mai utilizam gaze din depozite, a declarat, astazi, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Niculae Havrilet, potrivit unor surse din presa.

Augustin Zegrean sustine ca, in Europa, statele in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu sunt mai multe decat cele in care se face

In Europa exista mai multe state in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu decat state in care se face, a declarat Augustin Zegrean, presedintele Curtii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )