Libnet.ro
UNICEF

13:45

Salonul Auto Moto 2015: discounturi la masini de pana la 2.500 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salonul Auto Moto 2015: discounturi la masini de pana la 2.500 euro

Salonul Auto Moto 2015 SAM) din Piata Constitutiei, care are loc in perioada 1-5 aprilie, prezinta cateva exemplare care vor intra in colectia de masini Tiriac Collection si peste 20 de marci de masini si motociclete. continuă pe Wall-Street Ro

Salonul Auto Moto 2015, discounturi la masini de pana la 2.500 euro

Salonul Auto Moto 2015 SAM) din Piata Constitutiei, care are loc in perioada 1-5 aprilie, prezinta cateva exemplare care vor intra in colectia de masini Tiriac Collection si peste 20 de marci de masini si motociclete.

FOTOGALERIE Salonul Auto Moto 2015 multe masini de showroom la un loc, automobile clasice, motociclete si accesorii

Salonul Auto Moto SAM) din Piata Constitutiei, Bucuresti, si-a deschis oficial portile miercuri, 1 aprilie, si va fi deschis pana duminica, 5 aprilie, pretul unui bilet fiind de 15 lei in timpul saptamanii si 20 lei in weekend. Persoanele care au donat sange in acest an au intrare gratuita. Reteta acestui eveniment este deja cunoscuta din anii anteriori: multe masini de showroom ale mai multor marci aduse laolalta, masini clasice, motociclete si standuri dedicate accesoriilor si serviciilor auto. Singura premiera nationala de la SAM 2015 este Fiat 500X, iar fata de editiile din alti ani gama de masini clasice a castigat in calitate si numar de exponate prin implicarea Tiriac Collection.

FOTO Salonul Auto Moto 2015: Masini in premiera, Koenigsegg si modele din Micul Paris

Salonul Auto Moto 2015 SAM) a ajuns la cea de a patra editie a sa, care se va desfasura in perioada 1-5 aprilie, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Mai multe premiere nationale, bolizi, dar si masini de epoca sunt prezente in expozitia cu vanzare din Capitala.

Salonul Auto Moto 2015 demareaza pe 1 aprilie cu primul Black Friday

Salonul Auto Moto 2015 SAM) din Piata Constitutiei, care are loc in perioada 1-5 aprilie, pe o suprafata de cateva mii de metri patrati in spatii interioare, va avea primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, vineri 3 aprilie, mai.

Tiriac aduce la Salonul Auto Moto cinci exemplare care vor fi adaugate in galeria Tiriac Collection

Tiriac aduce la Salonul Auto Moto 2015 cinci exemplare care vor fi adaugate in galeria Tiriac Collection , in total fiind expuse noua masini care vor face parte din luna mai din varianta extinsa a expozitiei.

Cinci masini exceptionale urmeaza a fi incluse in galeria Tiriac Collection

La editia de anul acesta a Salonului Auto Moto SAM), care se va desfasura in perioada 1-5 aprilie 2015 la Bucuresti, in Piata Constitutiei, vor fi expuse noua automobile de colectie care vor face parte, incepand cu luna mai, din varianta extinsa a Tiriac Collection. Cinci dintre acestea sunt prezentate in avanpremiera publicului din Romania. Astfel, pasionatii auto vor putea admira la editia din 2015 a SAM modele rare si chiar unice in lume.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )