Libnet.ro
UNICEF

14:30

Samsung Galaxy A8, in Romania: telefonul e bun, Androidul e antic

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy A8, in Romania: telefonul e bun, Androidul e antic

Samsung Galaxy A8 2018) este cel mai nou model din seria A lansat de gigantul sud-coreean. E alternativa pentru cei care vor Galaxy S, dar n-au bani de el. Samsung Galaxy A8) imprumuta caracteristici de la dispozitivele premium ale Samsung, precum ecranul Infinity Display, cu display S-AMOLED de 5,6 inci. Ecranul este protejat cu sticla []. continuă pe Playtech

Samsung a lansat oficial in Romania Galaxy A8 2018, un smartphone mid-range cu elemente premium. Ce specificatii are

Samsung Electronics a lansat astazi in Romania Galaxy A8 2018), cel mai nou smartphone din seria Galaxy A, un telefon mid-range cu ecran Infinity Display.

Samsung Galaxy S9: data de lansare este confirmata

Samsung Galaxy S9 se apropie cu pasi repezi de lansare, iar acum stim si cand ar urma sa fie dezvaluit publicului noul flagship. Despre Samsung Galaxy S9 am inceput sa scriem inca de la lansarea lui Galaxy S8, flagshipul dezvaluit in martie 2017. Data de lansare a viitorului telefon a fost speculata indelung, fara sa [].

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in februarie

Samsung a anuntat oficial ca dezvaluirea urmatorului sau top de gama va avea loc luna viitoare. Seful diviziei mobile a celor de la Samsung, DJ Koh, a spus intr-o conferinta de presa care a avut loc la Consumer Electronics Show 2018, targ ce se desfasoara zilele acestea la Las Vegas, ca Galaxy S9 va fi prezentat la MWC 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )