Libnet.ro
UNICEF

11:45

Samsung Galaxy S6 - adio, iPhone!

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy S6 - adio, iPhone!

Samsung Galaxy S6 s-a lansat oficial in Romania saptamana trecuta si de azi poate fi cumparat de la unele magazine online. Urmeaza ca dispozitivul sa ajunga si la operatori. intre timp, a trecut prin mainile noastre pentru review. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S6 Edge rezista la un test extrem de anduranta [VIDEO]

Daca va temeati ca noul Samsung Galaxy S6 Edge nu va fi destul de rezistent, atunci ar trebui sa vedeticel mai nou test la care a fost supus acesta. Ati fi avut motive destul de bune sa va indoiti de durabilitatea celui mai interesant telefon pe care l-a lansat Samsung in ultimul timp. Samsung Galaxy [].

Samsung Galaxy S6 Edge a trecut cu brio unul dintre cele mai dure teste de rezistenta

Daca va temeati ca noul Samsung Galaxy S6 Edge nu va fi destul de rezistent, atunci ar trebui sa vizualizati cel mai nou test la care a fost supus acesta. Ati fi avut motive destul de bune sa va indoiti de durabilitatea celui mai interesant telefon pe care l-a lansat Samsung in ultimul timp. Samsung [].

Samsung Galaxy S6 edge e foarte rezistent, dar cum au fost alte modele Galaxy S? [VIDEO]

Daca erati curiosi de nivelul de anduranta al unui Galaxy S6 edge de la Samsung, urmariti cu atentie clipul de cateva secunde de mai jos. Totodata, am adunat la un loc teste cu celelalte telefoane Galaxy S. Nu sunt la fel de brutale ca cele facute de TechRax, dar nimic nu poate fi atat de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )