Libnet.ro
UNICEF

12:00

Samsung Galaxy Note 4, disponibil in Romania la operatori

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy Note 4, disponibil in Romania la operatori

Clientii Orange pot achizitiona la precomanda telefonul Samsung Galaxy Note 4 disponibil in magazinul online la pretul de 289 euro alaturi de un abonament Pantera 41 si vor primi cadou o husa neagra S-View compatibila, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy Note 4, disponibil la precomanda la Orange

Clientii Orange pot achizitiona la precomanda telefonul Samsung Galaxy Note 4 disponibil in magazinul online la pretul de 289 euro alaturi de un abonament Pantera 41 si vor primi cadou o husa neagra S-View compatibila, in limita stocului disponibil. La finalul lunii octombrie 2014 telefoanele vor fi prezente si in magazinele Orange alaturi de accesorii dedicate, precum huse S-View si Wallet in diverse culori, si de o gama diversa de accesorii universale incarcatoare, carduri de memorie, casti audio, casti Bluetooth, [].

Samsung Galaxy Note 4 are probleme grave de constructie

Samsung Galaxy Note 3 e un dispozitiv rezistent, dar nu la fel poate fi vorba despre Note 4. Cel mai nou phablet al sud-coreenilor are grave probleme de constructie.

Samsung Galaxy Note 4 are probleme mari de constructie

Primele smartphone-uri Galaxy Note 4 au ajuns la utilizatorii si se pare ca sunt departe de a fi perfecte, din punct de vedere al constructiei. Desi cei de la Apple au fost subiectul principal in ultimele zile, datorita scandalului bendgate legat de calitatea constructiei la iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acum este timpul ca cei de la Samsung sa vina in centrul atentiei pentru un fenomen similar. Dupa ce gigantul sud-coreean s-a aruncat la ironii despre flexibilitatea nedorita de [].

Samsung explica problemele de constructie de la Galaxy Note 4

Dupa ce ieri detaliam o problema grava de constructie la Galaxy Note 4, astazi a aparut raspunsul oficial al producatorului pe subiect. Cei de la Samsung au fost primii pe lista cand a venit vorba sa faca glume pe marginea noilor iPhone-uri un pic cam flexibile. Nu a durat multa insa si efectul karma si-a facut simtita prezenta. Zilele trecute a inceput sa se comercializeze in Coreea de Sud noul Galaxy Note 4, cu cateva saptamani inainte de restul mapamondului.

Samsung Galaxy Grand Prime se lanseaza oficial

Dupa multiple zvonuri pe marginea acestui gadget, Samsung Galaxy Grand Prime a fost lansat oficial, initial in India, ulterior in restul mapamondului. Din categoria smartphone-urilor pe banda rulanta ale producatorului sud-coreean, astazi vorbim de lansarea oficiala a unuia dintre cele mai accesibile telefoane ale Samsung. in urma cu cateva saptamani au ajuns pe internet primele imagini cu noul membru al seriei Galaxy Grand. Desi la momentul respectiv titulatura sub care urma sa fie comercializat nu era confirmata oficial, acum stim [].

Samsung Galaxy Alpha a fost lansat in Romania. Poate fi cel mai serios rival pentru iPhone 6?

Samsung Galaxy Alpha a venit oficial in Romania si, deocamdata, se anunta oalternativa la iPhone 6. Samsung Galaxy Alpha este o schimbare majora pentru Samsung si una care se va aplica tot mai bine in urmatorii ani. Marca Galaxyeste cea mai cunoscuta, dar este asociata telefoanelor din plastic, celor departe de caracterizarea premium. Ei bine, Samsung Galaxy Alpha vine sa inlocuiasca asta, dar primul telefon e dupa cum te-ai astepta: o incercare fericita. Samsung Galaxy Alpha si dotarile sale tehnice [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )