Libnet.ro
UNICEF

13:45

Samsung revine pe primul loc in T3 din 2020 si surpriza Xiaomi. Topul IDC al producatorilor de smartphone

Adevărul Adevărul,
Samsung revine pe primul loc in T3 din 2020 si surpriza Xiaomi. Topul IDC al producatorilor de smartphone

Piata globala a smartphone-urilor a prezentat semne de indreptare in al treilea trimestru al anului 2020, livrarile scazand cu doar 1,3% fata de 2019, potrivit datelor preliminare ale International Data Corporation IDC). continuă pe Adevărul

Samsung revine pe primul loc la smartphone-uri. Huawei scade puternic, Xiaomi depaseste Apple

Samsung a revenit pe primul loc la livrarile mondiale de smartphone-uri, cu 80 de milioane de unitati livrate trimestrul trecut, in timp ce Huawei a avut sub 52 de milioane de unitati din cauza restrictiilor impuse in SUA si Europa, arata datele IDC. Interesant, Xiaomi a trecut in premiera pe trei, depasind Apple, dar situatia se va schimba in ultimul trimestru dupa ce va incepe vanzarea iPhone 12.

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

VIDEOINTERVIU Camelia Roiu, primul medic din Romania care a spus adevarul despre Colectiv: Am ajuns asa prin complicitatea noastra, a tuturor

Vara anului 2015. Mai sunt cateva luni pana la incendiul din clubul Colectiv. Camelia Roiu este medic anestezist in Sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului de Arsi din Bucuresti. in acea vara, Camelia Roiu il intreaba pe managerul de atunci al spitalului, Mihai Marinescu, daca stie ca in reanimare pacientii arsi mor din cauza infectiilor. Asta nu e treaba mea, vine sec raspunsul. in aceeasi perioada, la un raport de garda, Camelia Roiu il intreaba pe Cristian Nitescu, directorul medical al spitalului, daca stie care este mortalitatea in sectia ATI. Acesta ridica din umeri si raspunde: Cam 90%. Camelia Roiu insista: Si pe tine nu te ingrijoreaza lucrul acesta? Doctorul Nitescu nu mai raspunde. Ne-am ridicat toti si am plecat, isi aminteste acum Camelia Roiu.

KASPERSKY: Numarul atacurilor DDos a scazut cu 73% in al treilea trimestru din 2020

Numarul atacurilor DDoS Distributed Denial of Service) a scazut in al treilea trimestru al anului 2020, conform datelor furnizate de Kaspersky DDoS Protection.

Masca fashion de la Louis Vuitton rezuma perfect extremele din 2020

De ceva timp, mastile chirurgicale si vizierele fac parte oficial din tinutele noastre de zi cu zi. Deja au aparut diverse modele speciale, care sa faca obiectul mai interesant si purtatorii.

De ce au fost mai putine decese in primele 8 luni din 2020 decat in aceeasi perioada din 2019. Adrian Streinu-Cercel, posibila explicatie: Cand vine leul si rage, celelalte animalute fug si se ascund (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a comentat miercuri, in direct pe B1 TV, informatia potrivit careia in primele opt luni din anul 2020 au fost.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Boeing a inregistrat pierderi de 3,4 miliarde de dolari

Producatorul de avioane Boeing a inregistrat pierderi de 3,453 miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu un profit de 374 milioane de dolari in perioada similara din 2019, motiv pentru care estimeaza mai multe reduceri de personal voluntare sau nevoluntare.

DATE EY: China, lider mondial al IPO-urilor din 2020

Societatile din China continua sa abordeze si piata SUA, nu doar bursele locale, in pofida presiunilor crescande din partea administratiei americane in sensul reducerii legaturilor financiare cu tara asiatica * Jumatate din IPO-urile transfrontaliere din America au provenit din China, in primele noua luni ale anului Companiile chineze apeleaza din ce in ce mai mult la ofertele publice initiale IPO) pe care le considera drept o fereastra de oportunitate pentru a strange miliarde de dolari de pe pietele globale de actiuni, in conditiile in care sunt tot mai multe incertitudini la nivel mondial - de la pandemia de coronavirus pana la tensiunile politice.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

Marcel Ciolacu: Suntem pe primul loc in sondaje, avem 31%! Vom fi la guvernare

Marcel Ciolacu si-a anuntat, joi, colegii ca PSD se afla pe primul loc in sondajele de opinie si ca partidul se va afla la guvernare dupa 6 decembrie. Liderul social-democrat a recunoscut in sedinta Consiliului Politic National ca sunt sanse foarte mici pentru amanarea alegerilor, dar ca PSD are sanse sa castige scrutinul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )