Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sase seismologi itanieni risca patru ani de inchisoare pentru ca nu au prevazut cutremurul din LAquila

B1 B1,
Sase seismologi itanieni risca patru ani de inchisoare pentru ca nu au prevazut cutremurul din LAquila

Sase seismologi italieni si un oficial guvernamental risca condamnari de cate patru ani de zile pentru ca nu au prevazut cutremurul din LAquila, din 2009. Pe 6 aprilie 2009, orasul a fost zguduit de. continuă pe B1

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Sorin Ovidiu Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, informeaza Agerpres.

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru.

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea ...

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, scrie Agerpres. De asemenea, procurorii au solicitat pedepse cu executare si pentru omul de afaceri Octavian Turcan si soferul lui Vintu, Alexandru Stoian. Solicitarile au fost facute la ultimul termen al procesului, instanta urmand a se .

Presa in Diagonala: Premierul italian Mario Monti anunta ca nu va candida la alegerile din 2013; Magnatul rus Alexander Lebedev a fost acuzat de huliganism si risca sapte ani de inchisoare; Obama considera atacul de la Benghazi drept terorist - Casa Alba

Bulgaria anunta doua noi puncte de trecere a frontierei cu Romania, in judetul Constanta. Guvernul din Bulgaria a aprobat planurile pentru lansarea. Statele Unite vor boicota discursul lui Mahmoud Ahmadinejad la ONU. Statele Unite ale Americii au decis sa boicoteze discursul pe care presedintele.

Procurorii cer 7 ani de inchisoare pentru Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii au cerut judecatorilor sapte ani de inchisoare pentru omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, scrie Agerpres. Pe 12 octombrie 2010, procurorii.

VIDEO HomeDeco: Ce se mai construieste in Romania dupa patru ani de criza si cum ...

Claudiu Georgescu, presedinte Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania, vorbeste despre situatia in care se afla piata constructiilor in tara noastra dupa patru ani de criza, dar si despre cele mai noi tendinte in domeniul constructiilor. Aflati din aceasta emisiune: cat de eficienta este reabilitarea termica a cladirilor, cum a trecut pe plus piata constructiilor din Romania sau care materialele de constructie cele mai eficiente. HomeDeco este o emisiune .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )