Libnet.ro
UNICEF

13:00

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea ...

România Liberă România Liberă,
Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea ...

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, scrie Agerpres. De asemenea, procurorii au solicitat pedepse cu executare si pentru omul de afaceri Octavian Turcan si soferul lui Vintu, Alexandru Stoian. Solicitarile au fost facute la ultimul termen al procesului, instanta urmand a se . continuă pe România Liberă

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru.

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Sorin Ovidiu Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, informeaza Agerpres.

Procurorii cer 7 ani de inchisoare pentru Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii au cerut judecatorilor sapte ani de inchisoare pentru omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, scrie Agerpres. Pe 12 octombrie 2010, procurorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )