Libnet.ro
UNICEF

14:15

Procurorii cer 7 ani de inchisoare pentru Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa

B1 B1,
Procurorii cer 7 ani de inchisoare pentru Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii au cerut judecatorilor sapte ani de inchisoare pentru omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, scrie Agerpres. Pe 12 octombrie 2010, procurorii. continuă pe B1

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Sorin Ovidiu Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, informeaza Agerpres.

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea ...

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, scrie Agerpres. De asemenea, procurorii au solicitat pedepse cu executare si pentru omul de afaceri Octavian Turcan si soferul lui Vintu, Alexandru Stoian. Solicitarile au fost facute la ultimul termen al procesului, instanta urmand a se .

Procurorii cer judecatorilor condamnarea lui Vintu la 7 ani inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Procurorii Parchetului General au cerut, marti, judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la sapte ani de inchisoare cu executare, pedeapsa maxima, pentru.

Sorin Ovidiu Vintu, trimis in judecata in dosarul FNI pentru spalare de bani si instigare la delapidare

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) fiind acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare, in dosarul Fondul National de Investitii FNI), informeaza Ministerul Public intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Sorin Ovidiu Vintu, trimis in judecata in dosarul FNI

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru infractiunile de spalare de bani si instigare la delapidare, in.

Sorin Ovidiu Vintu, trimis in judecata in dosarul FNI.

Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata in dosarul privind devalizarea Fondului National de Investitii FNI), fiind acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare, potrivit Mediafax. Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus, prin rechizitoriu, punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a lui Sorin Ovidiu Vintu - aflat in prezent in executarea unei .

Sorin Ovidiu Vantu, trimis in judecata in dosarul FNI, fiind acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare

Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata in dosarul privind devalizarea Fondului National de Investitii FNI), fiind acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare. Procurorii Sectiei de urmarire.

Fostul premier israelian Ehud Olmert, condamnat la un an de inchisoare pentru coruptie

Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si la plata unei amenzi in valoare de 75. 300 de shekeli 15. 000 de euro). Ehud Olmert a fost gasit vinovat de acte de corupti.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )