Libnet.ro
UNICEF

15:00

Savuica, Lugera:Angajatorii din Marea Britanie cauta sute de asistente si IT-isti din Romania

Adevărul Adevărul,
Savuica, Lugera:Angajatorii din Marea Britanie cauta sute de asistente si IT-isti din Romania

Campania britanica antiromani, lansata anterior datei de 1 ianuarie 2014, cand granitele Marii Britanii de piata muncii s-au deschis, tine doar de mediul politic, in timp ce angajatorii din aceasta tara se uita cu interes spre muncitorii romani. Cristina Savuica, sefa companiei de recrutare Lugera, a aratat ca din primele zile ale anului a crescut cererea din partea companiilor britanice, care cauta in special IT-isti si asistente medicale. continuă pe Adevărul

Anuntul neobisnuit facut de mecanicul unui tren din Marea Britanie

Anunt bizar intr-un tren din Marea Britanie. in timp ce anunta statia de care se apropie, mecanicul a adaugat aveti grija la romi si la hotii de buzunare. Anuntul a fost intampinat cu urale si aplauze de .

Gecad investeste in Tynka, start-up eCommerce din Marea Britanie

Gecad, fond de investitii european orientat spre finantari de tip early stage in companii tehnologice si eCommerce, a devenit recent unul dintre principalii investitori in Tynka, un start-up din Newcastle, Marea Britanie. Gecad va consilia, de.

Mass-media din Marea Britanie, acuzata de dezinformare in privinta relatarilor despre imigrantii romani, scapa de sanctiuni

Mai multe ziare nationale din Marea Britanie au prezis ca tara va fi invadata de imigranti din Romania si Bulgaria, odata cu ridicarea restrictiilor de pe piata muncii la inceputul lui 2014. Pronosticurile anuntau urmari din ce in ce mai catastrofale spre sfarsitul lui 2013, insa in ciuda numerelor vehiculate de mass-media Marea Britanie nu a fost nicidecum inundata de imigranti. Cu toate acestea, dezinformarea publicului nu a fost sanctionata.

Savuica, Lugera: Avem sute de cereri de asistente si IT-isti din Romania pentru Marea Britanie

Campania britanica anti-romani, lansata anterior datei de 1 ianuarie 2014, cand granitele UK de pe piata muncii s-au deschis, tine doar de mediul politic, in timp ce angajatorii din aceasta tara se uita in continuare cu interes spre muncitorii romani.

OMV, 4 noi licente in Marea Britanie

OMV a stabilit un acord cu corporatia petroliera Hess pentru achizi and tia a patru licen and te in zona de vest a regiunii Shetland, Marea Britanie, printre care and si campul Cambo, precum and si pentru prospec and tiuni in campul Blackrock intre descoperirile Rosebank and si Cambo), operatiunile de forare urmand a incepe anul viitor, conform unui comunicat primit azi de redactie.

William Hague: Marea Britanie suspenda orice cooperare militara cu Rusia

Ministrul britanic William Hague a anuntat, marti, ca Marea Britanie suspenda orice cooperare militara cu Rusia, relateaza AFP. Am suspendat orice cooperare militara, a declarat seful diplomatiei in fata.

Marea Britanie suspenda cooperarea militara cu Rusia.

Marea Britanie suspenda orice cooperare militara cu Rusia, a declarat marti ministrul britanic William Hague, transmite AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei.

William Hague: Marea Britanie va trata Crimeea ca parte componenta a Ucrainei

Marea Britanie va trata Crimeea ca parte componenta a Ucrainei, in pofida faptului ca 97% dintre votanti au aprobat alipirea pensinsulei la Rusia, in cadrul referendumului de duminica. Pentru Regatul Unit si.

Marea Britanie va trata Crimeea ca parte componenta a Ucrainei.

Marea Britanie a anuntat luni seara ca va trata in continuare Crimeea ca parte componenta a Ucrainei, in pofida faptului ca 97% dintre votanti au aprobat in cadrul referendumului de duminica alipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia, relateaza AFP, citata de Mediafax. Pentru Regatul Unit si aliatii sai, Crimeea ramane o parte a Ucrainei, a subliniat secretarul Foreign Office, William Hague, citat intr-un comunicat publicat dupa o reuniune a ministrilor de Externe, la Bruxelles. Citeste .

Ancheta in cadrul companiei feroviare din Marea Britanie, privind suspiciuni de rasism

Compania feroviara britanica London Midland a lansat o ancheta privind existenta unor suspiciuni de rasism, dupa ce pasagerii unui tren au relatat ca le-a fost transmis prin statiile de comunicare ale trenului sa fie atenti la hotii de buzunare si la tigani inainte de a cobori pe peron.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )