Libnet.ro
UNICEF

14:45

Scandal in direct. Pe cine a amenintat Traian Basescu intr-o emisiune televizata

Antena3 Antena3,
Scandal in direct. Pe cine a amenintat Traian Basescu intr-o emisiune televizata

Fostul presedinte Traian Basescu si liberalul Sorin Rosca Stanescu au avut de schimbat cateva amabilitati, marti seara, intr-o emisiune televizata. Traian Basescu l-a amenintat. continuă pe Antena3

Scandal in studioul B1 TV! Traian Basescu, contre in direct cu un moderator (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o altercatie in direct cu realizatorul B1 TV, Laurentiu Botin, pe tema viitorului premier al Romaniei, precum si pe cea a procesului de aderare a Romaniei la.

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa procurorilor DNA si a Liviei Stanciu: Curtea Suprema a devenit, incepand cu 2015, camp tactic pentru SRI

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu arata, intr-o postare pe Facebook, ca Romania are o inalta Curte de Casatie si Justitie care, prin grija doamnei Stanciu, incepind cu 2015, a devenit camp tactic pentru SRI si nu intotdeauna un aparator al statului de drept. Afirmatia o face in contextul in care a comentat cazul lui Robert McDonell, fost guvernator al statului Virginia.

Traian Basescu intervine in scandalul Hexi Pharma: Daca a fost o inscenare uriasa? Nu este posibil ca SRI sa nu fi captat informatia despre diluare

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris pe pagina sa oficiala de Facebook despre scandalul momentului, dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, in contextul in care Augustin.

Ion Cristoiu: Traian Basescu l-a facut presedinte pe Klaus Iohannis convins ca Victor Ponta il va aresta

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti de pe blogul personal despre reactia pe care a avut-o Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta, care a vorbit in cadrul unei emisi.

Traian Basescu: Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a criticat, luni, pe Victor Ponta, in legatura cu declaratiile fostului premier privind cozile de la alegerile din 2014.

Mitomanul Ponta a gasit formula sa devina ceea ce merita sa fie el in politica, adica un nimic. Traian Basescu, reactie acida la adresa lui Victor Ponta in urma ultimelor sale declaratii

Fostul presedinte Traian Basescu are o reactie acida la declaratia facuta de Victor Ponta conform careia oamenii din Diaspora s-au asezat la coada de 3-4 ori la alegerile anterioare pentru a crea impresia.

Romania nu are un politician care sa poata fi premier mai bun decat mine. Traian Basescu, propunere de ultim moment in fruntea Guvernului

Traian Basescu a declarat duminica seara ca este de parere ca el este cel mai potrivit politician roman pentru functia de premier, niciun altul nefiind in stare de asa ceva, datorita faptului ca a.

Traian Basescu, baie de multime la Prislop. M-am bucurat cu miile de romani din Maramures, Suceava si Bistrita

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, in prezent lider al PMP, a participat la Hora de Prislop, ocazie de care a profitat pentru a face o baie de multime.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )