Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal intre palate pe factura la energie. Basescu: OUG privind certificatele verzi este in vigoare

Antena3 Antena3,
Scandal intre palate pe factura la energie. Basescu: OUG privind certificatele verzi este in vigoare

Traian Basescu a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca OUG referitoare la certificatele verzi este in vigoare, asa cum a fost adoptata de Guvern, mentionand ca premierul Victor Ponta minte cand face. continuă pe Antena3

Scandal intre palate pe factura la energie. Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu sunt transmise LIVE pe www. antena3. ro. Iata cele mai importante.

Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri, despre Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi, despre care a subliniat ca este in vigoare, in ciuda faptului ca a fost atacata la Curtea Constitutionala, dar si despre situatia din Ucraina.

LIVETEXT Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea privind actiunile presedintelui Jobbik pe teritoriul ...

Premierul Victor Ponta a trimis presedintelui Basescu scrisoarea referitoare la actiunile pe teritoriul Romaniei ale presedintelui partidului Jobbik din Ungaria, Vona Gabor. Seful Guvernului cere discutarea in CSAT a raportului intocmit in acest sens de catre Ministerul de Interne. Citeste si: Frunda: Propunerea lui Basescu privind interzicerea Jobbik nu e fezabila Anterior, premierul Victor Ponta a anuntat ca ministerul de Interne a elaborat inca de marti dimineata documentatia pentru a-l .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )