Libnet.ro
UNICEF

16:00

Scandal medical in Marea Britanie. Un dentist a tratat mii de oameni cu instrumente nesterilizate

România Liberă România Liberă,
Scandal medical in Marea Britanie. Un dentist a tratat mii de oameni cu instrumente nesterilizate

Mii de oameni din Marea Britanie risca imbolnaviri grave dupa ce au fost tratati de un medic dentist care a fost suspendat pentru grave incalcari ale normelor de igiena, relateaza TVR. continuă pe România Liberă

Amazon va testa in Marea Britanie dronele pentru livrari

Retailerul Amazon va testa in Cambridge Marea Britanie) drone pentru livrarile de produse in pregatirea serviciului numit Prime Air care ar trebui sa fie lansat in cativa ani, scrie Financial Times. Retailerul Amazon anunta in decembrie 2013 ca testeaza mici aeronave fara pilot pe care le va folosi la livrarile de produse, pe distante mici.

Marea Britanie: Banca Angliei a redus estimarile de crestere economica si inflatie

Banca Angliei a redus estimarile referitoare la cresterea economica si inflatia din Marea Britanie pentru 2015, luand in considerare dezvoltarea lenta la nivel mondial si stagnarea din Europa, a declarat.

Aproape 200.000 de romani si bulgari lucreaza in Marea Britanie

Numarul imigrantilor provenind din Romania si Bulgaria care muncesc in Marea Britanie a crescut in ultimele luni, conform unor cifre oficiale citate de BBC News online.

Marea Britanie: Numarul muncitorilor romani si bulgari a atins un nou record

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a atins un nou record, potrivit statisticilor oficiale, informeaza The Daily Telegraph. Conform datelor oferite de Biroul National de Statistica,.

Numarul romanilor care au plecat sa munceasca in Marea Britanie a atins un nou record

Numarul romanilor si bulgarilor care au plecat sa lucreze in Marea Britanie a atins un nou record, arata statisticile oficiale, informeaza miercuri The Daily Telegraph, potrivit Agerpres. Datele oferite de Biroul.

Amenda de 3,3 miliarde de dolari pentru 5 banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci banci mari au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile de reglementare din Marea Britanie, Elvetia si Statele Unite au aplicat o amenda in valoare de 3,3 miliarde de dolari pentru cinci banci din aceste state. Amenda a fost stabilita in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare.

Amenzi de 3,3 mld. dolari pentru cinci banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci mari banci din SUA, Marea Britanie si Elvetia au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile reglementate din cele trei tari, in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare, relateaza The.

Marea Britanie reintroduce dispozitiile cu privire la mandatul european de arestare

Marea Britanie a aprobat, luni seara, reintroducerea unor dispozitii europene in domeniul justitiei si politiei si, prin extindere, mandatul european de arestare. Londra a renuntat anul trecut la toate cele 133.

David Cameron: Marea Britanie nu trebuie sa ramana CU ORICE PRET in UE

Marea Britanie nu trebuie sa ramana cu orice pret in cadrul Uniunii Europene, afirma premierul David Cameron, criticat dur de liderul laburist, Ed Miliband, pentru planul de organizare a unui referendum privind apartenenta tarii la Blocul comunitar.

Sapte banci majore ar putea fi amendate de SUA si Marea Britanie

Autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie ar putea amenda cu un total de peste un miliard de lire sterline 1,58 miliarde de dolari) sapte banci majore investigate pentru manipularea pietei valutare, in urma unei intelegeri care va fi semnata in cel mult doua saptamani, anunta Wall Street Journal WSJ), citand surse apropiate situatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )