Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal monstru la Antena 1, din cauza lui Mihai Bendeac: Decizia luata e fara precedent...

B1 B1,
Scandal monstru la Antena 1, din cauza lui Mihai Bendeac: Decizia luata e fara precedent...

Mihai Bendeac a fost in centrul unui nou scandal la Antena 1, acesta fiind acuzat de un concurent iUmor ca isi face meseria doar pentru bani. Actorul a replicat ca acest participant nu trebuia sa ajunga in. continuă pe B1

Mihai Bendeac a spus ADEVARUL despre iubitele sale: M-au traumatizat...

Mihai Bendeac pare ca nu vrea sa-si faca o relatie serioasa, acesta declarand ca nu ar putea iubi nicio femeie mai mult decat isi iubeste profesia. Sa spunem ca la un moment dat as accepta ca pot sa.

Da, s-a aflat de ce il parasesc toate femeile pe Mihai Bendeac: Acesta este fetisul secret pe care actorul il executa cu strictete in pat!

Mihai Bendeac este un burlac convins, recunoscand, in mai multe randuri, ca nu vrea sa se insoare si sa aiba copii niciodata, deoarece isi doreste sa se dedice in totalitate carierei. insa pana la.

Mihai Gadea are probleme cu ANAF-ul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu: Solicitarea sefului Antena 3 la Judecatorie

Mihai Gadea are probleme cu Fiscul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu. Inspectorii antifrauda solicita blocarea conturilor directorului Antena 3, in cazul recuperarii prejudiciului de 60 de.

BOMBA, gata, totul e OFICIAL! Delia a recunoscut relatia pe care o are cu Mihai Bendeac! Nu o sa-ti vina sa crezi cand a inceput totul... (FOTO)

Actorul Mihai Bendeac a starnit imaginatia fanilor dupa ce a adresat o postare emotionanta colegei sale de platou Delia, alaturi de o poza mai putin obisnuita. Pe langa talentul .

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii.

Regina Marii Britanii, absenta de la un eveniment important din cauza problemelor de sanatate

Regina Elisabeta a fost nevoita sa renunte la un eveniment important astazi, din cauza faptului ca se simte obosita si iesita din forma. Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a spus: Regina.

Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

UPDATE Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

Avans limitat in Europa, din cauza sectoarelor cu expunere la disputa comerciala

Pietele europene au urmat un curs pozitiv ieri, redresandu-se in mare parte dupa vanzarile masive din ziua anterioara, generate de tensiunile comerciale. Totusi, avansul a fost limitat din cauza evolutiei sectoarelor cu cea mai mare expunere la disputa comerciala.

PANICA pe Aeroportul Otopeni! Un avion Ryanair Bucuresti Berlin a ratat decolarea din cauza unor defectiuni tehnice (FOTO)

Panica pe Aeroportul Otopeni. Un avion Ryanair Bucuresti - Berlin a ratat decolarea, luni, din cauza unor probleme tehnice, potrivit boardingpass. ro. Din primele informatii, este vorba despre cursa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )