Libnet.ro
UNICEF

09:17

Scandal pentru biletele de la Romania - Grecia. Membrii Fan Clubului FRF acuza ca le-au fost incalcate drepturile pentru care au platit

Online Sport Online Sport,
Scandal pentru biletele de la Romania - Grecia. Membrii Fan Clubului FRF acuza ca le-au fost incalcate drepturile pentru care au platit

Pentru cine nu stie, Federatia Romana de Fotbal include un Fan Club. Acesta nu este unul de hobby, ci FRF incaseaza anual 100 de lei din partea fiecarui membru din Fan Club, o suma de bani care ofera platitorilor un card si unele beneficii. Pentru partida Romania - Grecia de pe 19 noiembrie, membrii Fan Clubului FRF ar fi trebuit sa poata sa isi rezerve biletele si sa aiba locuri garantate, insa acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care platitorii cardului practic nu au beneficiat de drepturile ce li se cuveneau. continuă pe Online Sport

FRF a scos la vanzare ultimele 2.300 de bilete disponibile pentru partida Romania-Grecia. Tichetele pot fi cumparate doar online

Federatia Romaniei de Fotbal a scos la vanzare, marti, cu incepere de la ora 17:00, ultimele bilete pentru partida retur din play-off-ul Cupei Mondiale,Romania - Grecia. La meciul care se va disputa marti,.

Romania - Grecia: S-au vandut si ultimele bilete - Vor fi peste 50.000 de spectatori pe Arena Nationala

Marti s-au vandut si ultimele 2. 363 de bilete pentru meciul Romania - Grecia, din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Pe Arena Nationala vor fi peste 50. 000 de spectatori pe 19 noiembrie, atunci cand se va disputa returul.

BREAKING NEWS Azi se vand ultimele 2.363 de bilete pentru meciul Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Initial, s-a spus ca cele 40. 000 de bilete pentru partida-retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1) s-au epuizat in trei zile. Azi insa, Federatia Romana de Fotbal FRF) le-a dat o veste excelenta suporterilor.

Azi se vand ultimele 2.363 de bilete pentru meciul Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Initial, s-a spus ca cele 40. 000 de bilete pentru partida-retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1) s-au epuizat in trei zile. Azi insa, Federatia Romana de Fotbal FRF) le-a dat o veste excelenta suporterilor.

FRF a epuizat biletele la Romania - Grecia

Cele 2. 363 de bilete puse in vanzare, marti, de FRF au fost vandute in doar cateva minute, astfel ca meciul dintre Romania si Grecia din 19 noiembrie se va disputa cu casa inchisa.

Ultimele bilete la Romania-Grecia puse la vanzare

Federatia Romana de Fotbal scoate la vanzare azi ultimele 2. 363 de bilete la partida Romania - Grecia din 19 noiembrie. Acestea vor putea fi achizitionate exclusiv online.

Romania - Grecia: Marti se pun in vanzare ultimele 2.363 de bilete

Ultimele 2. 363 de bilete de intrare la meciul Romania - Grecia baraj de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din 2014) vor fi scoase la vanzare marti, 12 noiembrie, de la ora 17:00, exclusiv on-line, informeaza frf. ro.

Barajul Romania Grecia, prin ochii lui Pantelis Kapetanos. Atacantul Stelei a vorbit cu presa elena despre play-off

Fost jucator in Grecia, la AEK, si prezent cu lotul elenilor la CM 2010, Pantelis Kapetanos cunoaste bine fotbalului din cele doua tari care se vor lupta pe 15 si 19 noiembrie pentru un loc la CM. Atacantul Stelei a vorbit in presa greaca despre sansele celor doua tarii in play-off-ul care a intrta pe ultima linia dreapta.

Azi se vand ultimele bilete pentru Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Initial, s-a spus ca cele 40. 000 de bilete pentru partida-retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1) s-au epuizat in trei zile. Azi, insa, Federatia Romana de Fotbal FRF) le-a dat o veste excelenta suporterilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )