Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scandal in plen. Deputatii dezbat legea UDMR, prin care maghiara devine limba oficiala in Ardeal. Terminati cu cretinismul!

Adevărul Adevărul,
Scandal in plen. Deputatii dezbat legea UDMR, prin care maghiara devine limba oficiala in Ardeal. Terminati cu cretinismul!

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, dezbate proiectul de lege initiat de UDMR privind Codul Administrativ: autoritatile locale sunt obligate sa foloseasca oficial in comunitatile unde o minoritate nationala are peste 20% limba minoritatii respective. Proiectul vizeaza, de fapt, impunerea limbii maghiare in localitatile din Transilvania, dominate de minoritatea maghiara. Proiectul a trecut tacit de Senat. continuă pe Adevărul

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant cere promulgarea legii prin care profesorii sa fie ajutati sa desfarsoare lectiile on-line

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere presedintelui Klaus Iohannis sa promulge legea prin care cadrele didactice pot fi ajutate sa desfasoare lectii on-line, fiindu-le acordate fonduri pentru a-si cumpara laptopuri, calculatoare sau tablete.

Amenzile majorate in timpul starii de urgenta, neconstitutionale: CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la OUG prin care au fost impuse amenzi de pana la 20.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie

Curtea Constitutionala a admis sesizarea facuta de Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta prin care Guvernul a impus amenzi de pana la 20. 000 de lei pentru persoanele care nu respecta.

Kovesi castiga la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a castigat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) procesul prin care a contestat decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA.

Guvernul vrea sa schimbe somajul tehnic cu o masura activa prin care sa plateasca o parte din salariul angajatilor care revin la munca

Pentru companiile care isi vor reporni activitatea dupa eliminarea restrictiilor Guvernul vrea sa treaca de la masura somajului tehnic la o masura activa. Adica pentru orice persoana care este reangajata, care revine in activitate in companiile pentru care se ridica restrictiile Guvernul participa la sustinerea platii salariului, a explicat premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )