Libnet.ro
UNICEF

16:45

Scandal politic pentru alegerile locale. Dan Barna strange cu usa PNL

Antena3 Antena3,
Scandal politic pentru alegerile locale. Dan Barna strange cu usa PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban se intalneste azi cu liderul USR Dan Barna pentru a negocia candidatii comuni la alegerile locale. Barna strange cu usa PNL pentru a anunta cel tarziu saptamana viitoare candidatii comuni pe care ii vor da. continuă pe Antena3

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale. Sunt prevazute cheltuieli de 966.263.000 lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. in anexa, postata pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), a proiectului de Hotarare de Guvern HG) privind.

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale. Sunt prevazute cheltuieli de 966.263.000 lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. in anexa, postata pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), a proiectului de Hotarare de Guvern HG) privind.

AEP a lansat in dezbatere publica Ghidul finantarii campaniei electorale pentru alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare privind aprobareaGhidului finantarii campaniei electorale la alegerile locale din 27 septembrie.

Un partid recent infiintat intra in batalia pentru alegerile locale. Val de plecari din USR catre noua formatiune politica

O noua formatiune politica prinde contur in Romania, chiar inainte de alegerile locale. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), un partid infiintat de activistul George Simion, in septembrie 2019. Cinci consilieri locali de Bucuresti si-au anuntat plecarea din USR, printre care si liderul consilierilor sector 4, membrul fondator al USB si USR, Antonio Andrusceac.

Scandal in USR: Ana Ciceala il acuza pe Dan Barna ca a lansat un fake news ca s-o scoata din cursa pentru Primaria Sectorului 3, apoi a si cenzurat-o

Ana Ciceala, propunerea USR pentru a deveni candidatul comun al Dreptei la Primaria Sectorului 3, il acuza pe liderul Uniunii, Dan Barna, ca a scos-o din cursa lansand o informatie falsa despre ea, iar apoi i-a.

Alegerile locale raman in grafic. Orban: Deocamdata, nu ne gandim la amanare. E prematur

Premierul Ludovic Orban spune ca, in acest moment, nu se pune problema amanarii alegerilor locale, programate pentru 27 septembrie.

Cat ne vor costa alegerile locale: 966 de milioane de lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie, a anuntat, joi, .

Scandal monstru in USR. Dan Barna, iesire nervoasa: inceteaza cu ipocrizia asta ca ma enervezi! Pe cine si-a varsat furia

Liderul USR Dan Barna a avut o iesire nervoasa si s-a rastit la candidatul pentru Primaria Sectorului 3, Ana Ciceala, potrivit unei inregistrari de la una dintre sedintele partidului. inceteaza cu ipocrizia asta ca ma enervezi. Tu profiti ca eu sunt un om de bun simt si de comitet, i-a strigat Barna.

Radu Banciu, despre scandalul absolut monstruos din USR: Doar sandalele si midiile mancate intregi au mai ramas din cariera politica a lui Dan Barna (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cel mai recent scandal de la varful USR unul absolut monstruos, dupa cum l-a numit jurnalistul unde Dan Barna si Ana.

Ana Ciceala, dupa ce Dan Barna a cedat Sectorul 3 la negocierile cu PNL:Nu vom invinge nici PSD-ul si nici pe Negoita cu jocuri de culise

Ana Ciceala, candidatul USR la Primaria Sectorului 3, sustine ca nu exista niciun acord cu PNL pentru sustinerea unui candidat liberal in confruntarea cu Robert Negoita. La primele negocieri cu Ludovic Orban pentru candidaturi comune in Capitala, liderul USR Dan Barna a solicitat sectoarele 1, 2 si 4. Prin urmare, Sectorul 3 ar reveni candidatului PNL sau PMP. Deocamdata, discutiile dintre PNL si USR sunt suspendate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )