Libnet.ro
UNICEF

13:15

Scandal in PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Zgonea i-a sugerat sa-si dea demisia. Dragnea decide sa ramana seful PSD. Zgonea, la un pas de demisie

Adevărul Adevărul,
Scandal in PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Zgonea i-a sugerat sa-si dea demisia. Dragnea decide sa ramana seful PSD. Zgonea, la un pas de demisie

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, ia in calcul sa-si dea demisia din conducerea PSD, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumul. in sedinta PSD, care a urmat condamnarii lui Dragnea, Zgonea i-a sugerat sa faca un pas inapoi. Sustintu de toti ceilalti social-democrati, Dragnea a decis sa ramana la sefia PSD. continuă pe Adevărul

Prima reactie a PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Codrin Stefanescu: Suntem inmarmuriti, suntem mai mult decat socati de ce se intampla azi in Romania (VIDEO)

Prima reactie a PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Codrin Stefanescu a declarat ca membrii PSD sunt de-a dreptul .

Tensiuni in PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: Am incheiat orice fel de comunicare!

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, ia in calcul demisia din functiile de conducere detinute in PSD, ca urmare acondamnarii lui Liviu Dragnea. Pana luni ma voi.

Contracandidatii pun tunurile pe Gabriela Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, si candidatul independent Nicusor Dan au lansat mesaje de atac la adresa candidatei PSD, Gabriela Firea, dupa condamnarea presedintelui social-democrat Liviu Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului din 2012.

Cine sunt PSD-istii cu probleme penale care l-au inconjurat pe Dragnea la conferinta de presa organizata dupa condamnarea definitiva a liderului social-democratilor

Trei dintre liderii PSD care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea la conferinta de presa organizata dupa pronuntarea hotararii ICCJ in dosarul Referendumul au la randul lor problemele penale. In urma cu doua luni, deputatul PSD Marian Neacsu, asemenea presedintelui Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare judecatorii ICCJ. Lia Olguta Vasilescu, edilul Craiovei, a aflat si ea in urma cu doua saptamani ca este urmarita penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. In stanga liderului PSD se afla candidatul social-democrat la primaria sectorul 6, Gabriel Mutu, urmarit penal de DIICOT, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si folosirea cu rea credinta a bunurilor societatii.

Dragnea, dupa condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul: Asta e. Este o problema de imagine (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost, vineri, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Dupa aflarea sentintei, liderul PSD a plecat spre sediul partidului, unde.

Liviu Dragnea, prima aparitie dupa condamnarea definitiva la doi ani cu suspendare: Vorbim dupa Comitetul Executiv (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima aparitie dupa ce Curtea Suprema i-a majorat pedeapsa in Dosarul Referendumul si l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu.

Ponta ii ia apararea lui Dragnea, dupa condamnarea in dosarul Referendumului

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, i-a luat apararea, pe Facebook, lui Liviu Dragnea, condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Referendumului.

Liviu Dragnea ramane la conducerea PSD, dupa verdictul in Dosarul Referendumul: Am decis sa gestionez in continuare campania electorala (VIDEO)

Liviu Dragnea a decis sa ramana presedintele PSD. Hotararea a fost comunicata in urma unei discutii cu membrii de partid. Potrivit acestuia, aproape toata lumea prezenta la intrunire a co.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )