Libnet.ro
UNICEF

12:30

SCANDALOS. Frauda Hexi Pharma, cunoscuta si ignorata cel putin din 2013

România Liberă România Liberă,
SCANDALOS. Frauda Hexi Pharma, cunoscuta si ignorata cel putin din 2013

Clujul a ajuns, alaturi de Bucuresti, in epicentrul scandalului dezinfectantilor diluati produsi de Hexi Pharma. Si asta nu doar pentru ca insasi unitatea sanitara condusa de fostul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, Institutul Oncologic, a cumparat astfel de dezinfectanti de la firma bucuresteana, ci si din alte motive. continuă pe România Liberă

Frauda Hexi Pharma, cunoscuta si ignorata cel putin din 2013

Clujul a ajuns, alaturi de Bucuresti, in epicentrul scandalului dezinfectantilor diluati produsi de Hexi Pharma. Si asta nu doar pentru ca insasi unitatea sanitara condusa de fostul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, Institutul Oncologic, a cumparat astfel de dezinfectanti de la firma bucuresteana, ci si din alte motive.

Corpul de control al prim-ministrului in control la Spitalul Judetean din Craiova. Verifica modalitatea in care au fost achizitionati dezinfectanti Hexi Pharma

Cel mai mare spital din Oltenia nu mai foloseste dezinfectantii achizitionati de la Hexi Pharma. Corpul de control al prim-ministrului a venit in aceasta dimineata in control la Spitalul Judetean din Craiova.

Scandalul Hexi Pharma: Verificari la Spitalul de Arsi, Victor Babes si la Institutul Oncologic (VIDEO)

Mai multe controale au loc la Spitalul de Arsi, la Spitalul Victor Babes si la Institutul Oncologic, iar politistii ridica mai multe documente, in cadrul dosarului Hexi Pharma, arata B1 TV. Cel mai.

Hexi Pharma, infiintata de persoane cu legaturi adanci in fosta nomenclatura. Cine sunt acestia si ce functii au avut inainte si imediat dupa Revolutie (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile in scandalul dezinfectantilor diluati. Hexi Pharma a fost creata, imediat dupa Revolutie, de reprezentanti ai fostei nomenclaturi, potrivit siteului euractiv. ro. Mai mult, cel care a.

Auditorul Silviu Magureanu, despre dezinfectantii indoiti cu apa de la Hexi Pharma: Pretul cel mai scazut va distruge Romania

Dupa declansarea scandalului Hexi Pharma, oamenii din sistem au prins curaj si au inceput sa vorbeasca. Este cazul auditorului independent Silviu Magureanu, care a criticat dur pe Facebook situatia Spitalul de Copii din Brasov, unde a descoperit nereguli grave.

UPDATE. Hexi Pharma renunta la insolventa. Conducerea firmei a retras cererea de la Tribunalul Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE. Primul termen in procesul privind insolventa Hexi Pharma. Procurorii au dispus expertize asupra produselor firmei. Ce vor decide judecatorii

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz. UPDATE Intrebata luni de presa daca procurorii anticoruptie investigheaza cazul Hexi Pharma, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a declarat: Este dosar la Parchetul General. Pana in acest moment nu a fost declinat dosarul la DNA.

Scandal de proportii. Cum vrea Hexi Pharma sa pacaleasca procurorii

In timp ce spitalele din tara sunt in criza si medicii nu stiu efectiv ce sa faca, Hexi Pharma incearca sa-i pacaleasca pe procurori si a cerut insolventa. Compania Hexi Pharma.

Trupele romanesti din Afganistan, Irak si Bosnia au folosit in ultimii 10 ani produse Hexi Pharma

Trupele romanesti din Afganistan, Irak si Bosnia au folosit in ultimii 10 ani produse Hexi Pharma, afirma MApN intr-un raspuns transmis jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor care au realizat ancheta privind dezinfectantii diluati livrati de Hexi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )