Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scenariu negru pentru fotbalul romanesc. 16 echipe retrogradate?

Online Sport Online Sport,
Scenariu negru pentru fotbalul romanesc. 16 echipe retrogradate?

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre un scenariu negru pentru fotbalul romanesc prin care Liga 1 va fi radiata din vara anului urmator. continuă pe Online Sport

Scenariu negru pentru fotbalul romanesc: Va fi caz de forta majora

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre un scenariu negru pentru fotbalul romanesc prin care Liga 1 va fi radiata din vara anului urmator.

Mircea Lucescu: Nici eu, nici Razvan nu ne vom mai intoarce vreodata in fotbalul romanesc

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, marti, ca fiul sau, Razvan, fost tehnician al echipei nationale, nu va mai reveni niciodata in fotbalul romanesc din cauza presiunilor si a linsajului mediatic la care a.

Fotbalul romanesc, ZGUDUIT de un nou SCANDAL: PERCHEZITII la U Cluj si Petrolul Ploiesti - ...

UPDATE: Potrivit DIICOT, in perioada mai-septembrie a acestui an, persoane din cadrul U Cluj au actionat in scopul obtinerii unor beneficii financiare substantiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a unui numar de 15 jucatori de fotbal catre Petrolul Ploiesti. _ _ _ _ Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti pentru delapidare de fonduri. Mai exact, procurorii ancheteaza modul in care s-au efectuat mai multe transferuri de la U Cluj la Petrolul .

Fotbalul romanesc, ZGUDUIT de un nou SCANDAL: PERCHEZITII la U Cluj si Petrolul Ploiesti - ...

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti pentru delapidare de fonduri, transmite Realitatea TV. Mai exact, procurorii ancheteaza modul in care s-au efectuat mai multe transferuri de la U Cluj la Petrolul Ploiesti, in urma carora statul a fost pagubit prin neplata taxelor aferente. Potrivit primelor informatii, prejudiciul depaseste 11 milioane de euro. In curs de actualizare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )