Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimb de prizonieri intre Kiev si rebelii prorusi

Adevărul Adevărul,
Schimb de prizonieri intre Kiev si rebelii prorusi

Autoritatile de la Kiev si separatistii prorusi din estul Ucrainei au anuntat, joi, ca in cadrul negocierilor purtate la Minsk, s-a stabilit un acord pentru efectuarea unui schimb de prizonieri, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Schimb de prizonieri intre Kiev si separatisti, in urma unui acord incheiat la Minsk

Kievul si separatistii prorusi au inceput vineri un schimb de prizonieri care vizeaza sute de persoane, in cadrul unui acord incheiat miercuri la Minsk, relateaza AFP. Schimbul a inceput prin grupuri de cate.

Acord intre Kiev si rebeli pe tema prizonierilor

Autoritatile ucrainene si rebelii prorusi din estul tarii au anuntat joi ca, in cadrul negocierilor care au avut loc cu o zi mai inainte la Minsk, au incheiat un acord pentru efectuarea unui schimb de prizonieri, relateaza Mediafax.

Autoritatile ucrainene si rebelii prorusi, acord pentru schimbul a sute de prizonieri

Autoritatile ucrainene si rebelii prorusi din estul tarii au facut primul pas pentru semnarea unui nou acord de pace. Cele doua tabere au convenit sa efectueze un schimb de prizonieri. Potrivit Kievului,.

Ucraina: Rebelii prorusi anunta un acord privind schimbul de prizonieri

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au anuntat joi ca au ajuns la un acord cu Kievul, in cadrul negocierilor din ajun de la Minsk, in vederea initierii unui schimb de prizonieri in viitorul cel mai.

Ucraina: Rebelii anunta un acord asupra unui schimb de prizonieri

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au anuntat joi ca au incheiat cu puterea de la Kiev un acord negociat la Minsk in ajunul Craciunului care prevede un schimb de prizonieri, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )