Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scoala 141 din Capitala, unde in urma cu trei luni s-a prabusit tavanul, va fi DEMOLATA

B1 B1,
Scoala 141 din Capitala, unde in urma cu trei luni s-a prabusit tavanul, va fi DEMOLATA

Doua corpuri ale Scolii Gimnaziale numarul 141 din Capitala, unde in urma cu cateva luni, s-a prabusit tavanul, blocand cinci elevi, vor fi demolate in urma deciziei luate de consilierii lo. continuă pe B1

Scoala 141 din Capitala, unde un tavan s-a prabusit, va fi demolata

Scoala 141 din Capitala va fi demolata. Va amintim ca un tavan a cazut la Scoala 141. Inspectorul Manea a precizat atunci ca niciun copil nu a fost ranit, intrucat elevii desfasurau.

Scoala nr. 141 din Capitala, al carei tavan s-a prabusit in urma cu cateva luni, va fi demolata

Scoala nr. 141 din Sectorul 5 al Capitalei, al carei tavan s-a prabusit in luna mai a acestui an, va fi demolata, a decis, marti, Consiliul Local al Sectorului 5. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat ca, in urma expertizei tehnice facute, s-a constatat ca demolarea scolii este singura solutie buna pe termen lung. Elevii Scolii 141 vor fi relocati pana la reconstruirea unui alt corp de cladire.

Restrictii rutiere, maine, pe Calea Victoriei din Capitala

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric, potrivit unui comunicat de presa.

Incendiul de vegetatie izbucnit in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins de pompieri

Incendiul de vegetatie izbucnit, sambata, in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins, dupa aproximativ trei ore, suprafata totala arsa fiind de 5. 000 de metri patrati, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, potrivit unor surse din presa.

Activitatea mai multor restaurante si localuri din Capitala a fost suspendata. Amenzile depasesc 120.000 de lei

Autoritatile din Capitala au suspendat, luni, activitatea a peste cincisprezece agenti comerciali din Centrul Istoric al Bucurestiului din cauza faptului ca au fost gasiti fara autorizatie de functionare.

Israelienii care detin Radisson Blu din Capitala vand hotelul catre un fond de investitii

Grupul israelian Elbit Imaging a anuntat pe bursa de la Nasdaq din SUA ca a semnat un acord pentru vanzarea hotelului Radisson Blu din Capitala. Cumparatorul care a depus o oferta neangajanta este un fond de in.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, sambata, in Delta Vacaresti din Capitala, suprafata afectata fiind de aproximativ 3. 000 metri patrati, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bu.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala .

Restrictii rutiere, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, pentru SuperCupa Romaniei la Kartig electric

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric.

Profitul VIG in Romania a urcat cu 63% in primele trei luni, in timp ce subscrierile au scazut

Grupul austriac de asigurari Vienna Insurance Group VIG), care detine pe piata locala de profil companiile Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, a inregistrat in primul semestru din acest an o scadere a primelor brute subscrise in Romania cu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )