Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoala nu este facultativa: avertismentul pentru parintii romani care nu-si trimit copiii la scoala

Playtech Playtech,
Scoala nu este facultativa: avertismentul pentru parintii romani care nu-si trimit copiii la scoala

In timp ce multi parinti din Romania se gandesc sa nu-si duca copii la scoala pe 14 septembrie, Raluca Turcan le-a adresat un avertisment important. in Romania, noul an scolar incepe. continuă pe Playtech

Turcan: Scoala nu este facultativa. Parintii au obligatia sa ii verifice pe copii sa nu se prezinte bolnavi si sa ii indemne sa mearga la ore

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, la Iasi, referitor la posibilitatea ca elevii sa invoce pandemia si sa chiuleasca de la ore, ca scoala nu este facultativa si ca in mod obligatoriu copiii trebuie sa se prezinte la cursuri.

Raluca Turcan: Scoala nu este facultativa si incepe in mod obligatoriu la data de 14 septembrie

Scoala nu este facultativa si incepe in mod obligatoriu de la data de 14 septembrie, iar parintii au obligatia sa ii verifice pe copii sa nu duca bolnavi la cursuri, dar si sa ii indemne sa mearga la scoala, afirma vicepremierul Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Scoala nu este facultativa. incepe in mod obligatoriu de la 14 septembrie

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca este important ca scoala sa inceapa pe 14 septembrie in sc.

Mesaje de Sfanta Maria pentru toti cei care poarta acest nume. Cele mai frumoase urari

An de an, isi serbeaza onomastica de Sfanta Maria aproximativ 2 milioane de romani. Dintre acestia, circa 1,8 milioane sunt femei. in acest articol iti vom prezenta cateva sugestii de mesaje, sms-uri cu urari si felicitari pentru rudele si pentru persoanele dragi tie. Asadar, nu rata ocazia de a le spune un calduros La multi .

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Ce se intampla cand te uiti prea mult timp la filme pentru adulti. Schimbarea care se produce

Uitatul la filmele erotice pare a fi o sarcina intensa pentru cineva care s-ar uita non-stop, dar noi cercetari constata ca uitatul la filmele erotice poate linisti de fapt partea creierului care proceseaza stimuli vizuali. Ce se intampla cand te uiti prea mult timp la filme pentru adulti Specialistii spun ca, de cele mai multe .

Ce sanctiuni au primit parintii fetelor care au batut o minora in Targu Jiu

Un nou caz de violenta intre adolescenti socheaza opinia publica. Imagini revoltatoare aparute pe retelele sociale arata cum o eleva de 13 ani este batuta si umilita de alte fete.

Ciprian Ciceu atrage atentia asupra alocatiei pentru copii la care au dreptul cetatenii romani

Ciprian Ciceu atrage atentia asupra alocatiei pentru copii la care au dreptul cetatenii romani care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )