Libnet.ro
UNICEF

09:45

Scriitor nominalizat la premiul Nobel, doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai

Adevărul Adevărul,
Scriitor nominalizat la premiul Nobel, doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai

Scriitorul portughez Antonio Lobo Antunes, multiplu nominalizat la Premiul Nobel, va deveni astazi, Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca. Antunes este invitatul special al Festivalului International de Carte Transilvania, in cadrul caruia isi va lansa o carte si va intra in dialog cu cititorii. continuă pe Adevărul

Directorul SRI a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara, transmite Mediafax.

Soprana Angela Gheorghiu a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Cluj

Soprana Angela Gheorghiu a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, institutie care sarbatoreste in acest an 95 de ani de la infiintare.

PREMII NOBEL Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, seria castigatorilor

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, 6 octombrie, seria castigatorilor din 2014 ai acestor premii care, din 1901, recompenseaza excelenta in diferite domenii, relateaza vineri.

Papa Francisc si Edward Snowden, cele doua nume vehiculate pentru Premiul Nobel pentru Pace

Luni debuteaza sezonul Premiilor Nobel, iar printre numele vehiculate pentru pace se numara Edward Snowden, Papa Francisc si pakistaneza Malala Yousafzai. Avand in vedere ca cei care au descoperit celebrul boson Higgs, Peter Higgs si Francois Englert, au primit premiul Nobel pentru Fizica in 2013, speculatiile din acest an se invart mai mult in jurul premiului Nobel pentru pace si a celui pentru literatura, relateaza AFP.

Cum stim unde ne aflam?, intrebarea al carei raspuns le-a adus premiul Nobel cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard I. Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase. Cum stim unde ne.

Premiul Nobel pentru medicina, acordat pentru descoperirea GPS-ului din creier

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

Premiul Nobel pentru Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Medicina pe 2014. Informatia a fost publicata in urma cu putin timp pe site-ul oficial al prestigioasei distinctii.

Premiul Nobel pentru medicina, acordat pentru un studiu despre creierul uman

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina 2014, pentru descoperirile lor in domeniul sistemului celular de locatie al creierului.

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, seria castigatorilor

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, 6 octombrie, seria castigatorilor din 2014 ai acestor premii care, din 1901, recompenseaza excelenta in diferite domenii. Ulterior, se vor anunta premiile pentru Fizica, Chimie, Pace si cel pentru Economie, singurul care nu a fost instituit de magnatul suedez Alfred Nobel 1833-1896), inventator al dinamitei, ci a fost creat dupa jumatate de secol de Banca Suediei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )