Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta in sedinta secreta

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta in sedinta secreta

Fostul deputat Sebastian Ghita, aflat acum in arest in capitala Serbiei, va fi audiat miercuri, de anchetatorii romani, prin videoconferinta. Audierea se face in dosarul Ponta - Tony. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair

Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, este audiat, miercuri, prin videoconferinta, intr-o sedinta secreta care are loc la instanta suprema in dosarul in privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania, in care este urmarit penal si fostul premier Victor Ponta, relateaza News. ro.

Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair

Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, este audiat, miercuri, prin videoconferinta, intr-o sedinta secreta care are loc la instanta suprema in dosarul in privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania, in care este urmarit penal si fostul premier Victor Ponta.

UPDATE Audierea lui Sebastian Ghita a fost amanata pentru luni. Fostul deputat nu a declarat nimic din cauza ca nu era asistat de avocat

Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, trebuia sa fie audiat, miercuri, prin videoconferinta, intr-o sedinta secreta la instanta suprema, in dosarul in privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania, in care este urmarit penal si fostul premier Victor Ponta, relateaza News. ro. Fostul deputat insa nu a declarat nimic intrucat nu era asistat in Serbia de catre avocatul ales de el. In acest context, o noua videoconferinta va avea loc luni, potrivit News. ro.

Sebastian Ghita, audiat de instanta suprema din Romania

Fostul parlamentar Sebastian Ghita este audiat de la ora 14:00 prin videoconferinta, in Serbia, in vederea extradarii, de judecatorii de la ICCJ din Romania.

Sebastian Ghita, audiat de inalta Curte din Romania prin videoconferinta

Sebastian Ghita este audiatprin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair, in care procurorii DNA au cerut un al cincilea mandat de arestare pe numele sau, informeaza.

Fostul deputat Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, va fi audiat prin videoconferinta

Fostul deputat Sebastian Ghita, aflat acum in arest in capitala Serbiei, va fi audiat miercuri, de anchetatorii romani, prin videoconferinta.

Ghita nu a dat declaratii in videoconferinta organizata pentru audierea sa in cazul Ponta-Blair invocand ca nu este asistat de avocatul ales

Sebastian Ghita nu a dat nicio declaratie referitoare la dosarul Ponta-Blair in cadrul videoconferintei organizate pentru audierea sa miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, fostul deputat invocand faptul ca nu este asistat in Serbia de catre avocatul ales de el. in aceste conditii, o noua videoconferinta va avea loc luni, au declarat pentru News. ro surse judiciare.

Audierea lui Sebastian Ghita prin videoconferinta in fata iCCJ, amanata: Fostul deputat a refuzat sa dea declaratii fara avocat

UPDATE:Audierea lui Sebastian Ghita a fost amanata pentru luni dupa ce fostul deputat PSD a refuzat sa dea declaratii fara a fi insotit de un avocat. Sebastian Ghita este.

Cum a ajuns, de fapt, Sebastian Ghita milionar in euro la 29 de ani. Imagini de arhiva

In urma cu 10 ani, la 29 de ani, Sebastian Ghita avea 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori.

Toti oamenii mogulului. Afacerile tenebroase ale fostului deputat PSD Sebastian Ghita. Teamnet, o companie menita sa duca banii in alta parte |DEZVALUIRE

Au aparut public primele date financiare curente ale firmei lui Sebastian Ghita care si-a cerut insolventa. Firma a inregistrat anul trecut afaceri de 295,6 milioane de lei, in scadere cu 6,7% fata de anul 2015, in timp ce profitul net a crescut de peste patru ori, la 19,9 milioane de lei, conform cifrelor preliminare dintr-un raport al administratorului judiciar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )