Libnet.ro
UNICEF

08:15

Secretul longevitatii Reginei Elisabeta. Ce a facut pentru a ajunge la varsta de 94 de ani

Playtech Playtech,
Secretul longevitatii Reginei Elisabeta. Ce a facut pentru a ajunge la varsta de 94 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are 94 de ani, insa are anumte reguli in ce priveste sanatatea, de la care nu face niciodata rabat. Ea prefera o alimentatie sanatoasa, face miscare, dar nu renunta nici la pofta de dulce. Ea prefera ciocolata neagra, buna ca sa previna bolile cardiovasculare, sa scada nivelul de . continuă pe Playtech

Printul Philip al Marii Britanii a fost spitalizat dupa ce s-a simtit rau. Consortul reginei Elisabeta a II-a are 99 de ani

Printul Philip, consortul reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, a fost spitalizat marti seara, dupa ce a acuzat stari de rau, a transmis Palatul Buckingham, citat deDaily Mail. Barbatul in varsta.

Printul Philip, de urgenta la spital. Ce se intampla cu sotul Reginei Elisabeta

Printul Philip a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. Britanicii isi fac griji imense pentru starea de sanatate a sotului Reginei Elisabeta. Ce se intampla cu barbatul chiar acum? Printul Philip are probleme de sanatate. Care este starea sotului Reginei Elisabeta? Palatul Buckingham dezvaluie ca printul Philip a fost internat in spital. Mai exact, .

Reactia Reginei Elisabeta la aflarea vestii ca Harry si Meghan vor avea inca un copil

Dupa ce a dezvaluit in noiembrie ca a pierdut o sarcina, Meghan a anuntat recent ca asteapta al doilea copil. Reactia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a intarziat sa apara.

Ritualul Cleopatrei Stratan care i l-a adus pe Edward Sanda. Ce a facut pentru a il indragosti de ea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Edward Sanda si Cleopatra Stratan formeaza unul dintre cele mai fresh si iubite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi tineri artisti sunt logoditi si abia asteapta sa-si petreaca restul vietii impreuna. Ritualul Cleopatrei Stratan care i l-a adus pe Edward Sanda. Ce a facut pentru a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )