Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul unui preparat gustos: cum faci cea mai buna ciorba de cartofi, ingrediente-secrete si cat se tine pe foc

Adevărul Adevărul,
Secretul unui preparat gustos: cum faci cea mai buna ciorba de cartofi, ingrediente-secrete si cat se tine pe foc

Elixir, balsam sau potiune magica, asa scria Radu Anton Roman, regretatul gastronom, despre ciorba de cartofi, care e musai sa fie servita cu ardei iute si smantana. Reteta deliciosului preparat o gasim in cartea sa, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul

Secretul unui preparat gustos: cum faci cea mai buna ciorba de cartofi, ingrediente secrete si cat se tine pe foc

Elixir, balsam sau potiune magica, asa scria Radu Anton Roman, regretatul gastronom, despre ciorba de cartofi, care e musai sa fie servita cu ardei iute si smantana. Reteta deliciosului preparat o gasim in cartea sa, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PS - PNL trage SEMNALUL DE ALARMA

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD. CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD.

CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD - PNL trage SEMNALUL DE ALARMA

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD. CCR pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD.

Cum arata cea mai LUNGA pisica din lume: Are 1,20 metri si este FAIMOASA pe retelele de socializare (FOTO)

Cea mai lunga pisica din lume are un metru si 20 de centimetri lungime! Pe langa faptul ca este foarte lunga, pisica este si foarte grea: are 14 kilograme. Omar, asa cum il cheama pe motanul portocali.

RALUCA TURCAN: CCR, cea mai mare captura institutionala a PSD

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat astazi despre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), ca pare sa devina cea mai mare captura institutionala a PSD.

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care romanii au uitat-o aproape complet

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care noi am uitat-o aproape complet este extrem de bogata in fier, continand mai mult fier chiar si decat spanacul si mai multa vitamina C decat lamaile si.

Cea mai tare GAFA din televiziune: Neagu DJ Vara - Adelin Petrisor: Ce GHERLA ...

Viralul zilei vine, vineri, din lumea televiziunii. Cea mai tare gafa a unei prezentatoare tv a ajuns tinta glumelor in mediul online. Gafa a fost sesizata de Adelin Petrisor, care se arata uluit de ce i-a putut.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA DIN ISTORIA SA: Dacia raporteaza 700.798 autovehicule vandute in 2018

Dacia a inregistrat in 2018 cea mai buna performanta comerciala din istoria sa cu vanzari totale pe piata interna si internationala care s-au cifrat la 700. 798 unitati, in crestere cu 7% fata de nivelul atins in anul precedent, se arata intr-un comunicat al constructorului, informeaza Agerpres.

Cea mai populara bautura din lume, pe cale de disparitie. Noi efecte ale schimbarilorclimatice

Peste 60% dintre speciile salbatice de cafea sunt in pericol de disparitie, printre acestea aflandu-se si varietatile din care se prepara cea mai populara bautura din lume, au avertizat miercuri oamenii de.

La ce boli esti predispus, in functie de grupa sanguina: o anumita grupa este cea mai imuna la boli

Chiar daca nu sun cunoscute foarte multe detalii, exista o legatura destul de mare intre grupa de sange si starea generala de sanatate. Grupele de sange sunt determinate de proteinele de pe suprafetele celulelor rosii din sange. Celelalte categorii principale de grupe sunt A, B si AB. De asemenea, este important sa stii ca grupa O [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )