Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectiile din diaspora in care au votat cei mai multi romani. Profilul alegatorului din strainatate

Adevărul Adevărul,
Sectiile din diaspora in care au votat cei mai multi romani. Profilul alegatorului din strainatate

Pana la ora 22. 00, ora Romaniei, in diaspora au votat deja peste 350. 000 de romani, depasind numarul de votanti care au votat la primul tur la aceeasi ora. Dintre sectiile cele mai populare, prima este cea din Stratford Londra, unde pana la ora mentionata si-au exprimat optiunea electorala 3. 652 de romani. continuă pe Adevărul

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Alegeri prezidentiale 2019, turul II. Prima zi de vot in diaspora: prezenta mai mare la urne fata de turul I Pana la ora 23:00 au votat la sectiile de votare aproximativ 94.077 de romani. Cei mai multi, in Italia

Romanii din diaspora voteaza, incepand de vineri, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar prezenta este in crestere fata de primul tur. La ora 23, numarul romanilor care au votat in sectii a fost de 94. 077, fata de 77. 133 cati au votat in sectii vinerea trecuta la aceeasi ora. in urma cu doua saptamani, in cele trei zile cat dureaza votul pentru romanii din strainatate s-a inregistrat un record de prezenta, numarul celor care au votat fiind de peste 675. Si in cazul turului doi al alegerilor prezidentiale 2019, votul in strainatate dureaza trei zile. Cine este primul roman care a votat in turul II-------23. 00 Pana acum au votat in sectiile din diaspora 94. 077 de romani 25. 189 prin corepondenta), fata de 77. 133 cati au votat in sectii vinerea trecuta la aceeasi ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |A doua zi de vot in Diaspora: Aproape 220.000 de romani au ajuns la urne pana in ora 16.00. Cei mai multi, din Italia si Marea Britanie

UPDATE: Numarul romanilor din strainatate care au votat in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale a sarit de 235. Dintre ei, aproape 219. 000au votat pe listele suplimentare, iar 17. 503 si-au e.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mobilizare record in Diaspora. Tarile cu cea mai mare prezenta la vot

Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 200. 000 la ora 15. 20, potrivit datelorBiroului Electoral Central, in timp ce in primul tur al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Votul din diaspora este in desfasurare

ACTUALIZARE - Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 250. 000; in primul tur, pana sambata la ora 17. 00, au votat aproape 188. 000 de romani --- *ACTUALIZARE - La ora 16:00, la urnele din stranatate, 219. 623 de romani si-au exercitat dreptul la vot --- *ACTUALIZARE - Peste 190 de mii de votanti din strainatate au fost la urne pana la 15:00 .

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sute de mii .

Turistii au votat cele mai populare destinatii din Europa in 2019

Turistii au votat cele mai populare destinatii din Europa in 2019. Cei care adora sa calatoreasca au votat locuri in care istoria se ciocneste cu arta si moda, locuri in care se mananca bine si in care exista locuri de distratie.

Targul de Turism: mai multi romani si-au cautat vacante anul acesta, iar cele mai populare destinatii raman Grecia, Turcia si Bulgaria

Editia din noiembrie 2019 a Targului de Turism de la Romexpo, Bucuresti, a fost vizitata de mai multi romani comparativ cu anul trecut, care si-au cautat vacante in Grecia, Turcia, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia si Rusia, potrivit.

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )