Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectorul 5: Patinoar de 30 de milioane de euro care nu poate fi folosit

România Liberă România Liberă,
Sectorul 5: Patinoar de 30 de milioane de euro care nu poate fi folosit

Primarul Cristian Popescu Piedone a anuntat, marti, ca nu va plati facturile Economat Sector 5 SRL p. continuă pe România Liberă

VIDEO Piedone: in 2018, Economat a cumparat un patinoar de 1 hectar pentru care trebuie sa platim 30 milioane de euro. Ursuleti si pinguini de 1000 euro bucata si peste 5000 de perechi de patine de 1,2 milioane euro stau de 2 ani in depozit

Economat, una dintre companiile Primariei Sector 5, a cumparat in 2018, in timpul primarului Daniel Florea, un patinoar artificial de 10. 000 mp pentru care a platit circa 30 milioane de euro, patine de 1,2 milioane de euro, ursuleti ajutatori de 1. 000 de euro bucata si pinguini de 500. 000 de euro, a postat actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook a Primariei. Desi patinoarul sta de 2 ani nefolosit in depozit, facturile au venit acum la plata la Primaria Sectorului 5, dar primarul spune ca nu le va plati. Sa le scoata la vanzare ca sa-si recupereze banii, spune acesta.

Piedone: Fosta conducere a Sectorului 5 a cumparat un patinoar de 30 de milioanede euro, care nu poate fi folosit

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, anunta ca Societatea Economat Sector 5 a cumparat un patinoar de peste 10. 000 mp care nu poate fi folosit, dar si patine si ursi polari in valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care primaria ar trebui acum sa le plateasca.

Nou fond european de 700 milioane Euro pentru firme IT

Firmele IT europene care vor sa se dezvolte si sa iasa pe pietele internationale vor putea obtine noi finantari printr-un fond de investitii de 700 de milioane de euro, lansat de o companie europeana de capital.

Finantari de 150 milioane Euro pentru startup-uri europene de inteligenta artificiala

Startup-urile si alte firme mici si mijlocii europene, care dezvolta tehnologii de inteligenta artificiala, vor putea obtine noi finantari printr-un instrument financiar lansat recent de Uniunea Europeana.

150 milioane euro pentru sprijinirea inteligentei artificiale

Companiile care activeaza in domeniul inteligentei artificiale pot primi finantare din fonduri europ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )