Libnet.ro
UNICEF

23:16

Sediile NATO din Bucuresti vor functiona in doua comandamente ale Armatei Romane

România Liberă România Liberă,
Sediile NATO din Bucuresti vor functiona in doua comandamente ale Armatei Romane

Cele doua comandamente NATO din Romania vor functiona in interiorul unor comandamente ale Armatei Romane, a anuntat astazi ministrul Apararii, Mircea Dusa. continuă pe România Liberă

Tranzactiile cu sedii de birouri din provincie vor continua cresterea din ultimii trei ani

Tranzactiile din provincie cu sedii de birouri vor continua cresterea inregistrata in ultimii trei ani, ne-a declarat Mirela Raicu, managerul diviziei de Birouri Corporate in cadrul companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting. Domnia sa apreciaza ca aceste tranzactii au fost favorizate de cresterea competitiei pe piata muncii din Bucuresti, precum si de existenta unor centre universitare importante in anumite orase din afara Capitalei.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

VIDEO Incidente intr-un troleibuz din Bucuresti intre doi pensionari si o femeie care folosea o tigara electronica

O femeie a fost lovita intr-un troleibuz din Bucuresti, dupa un schimb de replici generat de reprosurile unor persoane in varsta, aparent pensionari, care ii cereau sa nu mai traga dintr-o tigara electronica.

VIDEO: Tehnologia 4DX ajunge in cinematografele din Bucuresti. Ce aduce nou

In curand, bucurestenii vor putea sa simta pe pielea lor prin ce trec eroii din filme, dupa ce salile de cinematograf vor fi dotate cu tehnologia intuitiva 4DX. Ce inseamna aceasta tehnologie? Scaunele pe care vor sta spectatorii vor fi mobile, pentru ca vor fi amplasate pe platforme dotate cu rulmenti, care vor simula miscarile din filme. in plus, in sala, sunt montate zeci de orificii si aspersoare, care vor stropi spectatorii cu apa, atunci cand scenele din film se petrec in medii acvative.

Creditorii bancii rele din Austria vor pierde cel putin 50% din valoarea expunerilor

Banca Centrala Europeana a transmis bancilor cu expunere fata de Heta Asset Resolution HAR) recomandarea de a sterge cel putin 50% din valoarea creditelor acordate institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )